-
ایورمکتین | کرونا | کرونا در ایران | کرونای دلتا | کرونا در کودکان | علائم کرونا | آمار کرونا

هشدار! این داروی دام برای درمان کرونا موثر نیست

خطرات کشنده دارویی که تا الان فکر می کردید برای درمان کرونا موثر می باشد.

کرونا علائم مختلفی دارد. طبق تحقیقات دارویی که تاکنون تصور می شد برای بهبودی کرونا موثر است نباید مورد استفاده قرار گیرد. کرونا با این دارو از بین نخواهد رفت و باعث بهبودی انسان نمی شود. این دارو برای دام است ن برای بیماران کرونا یی.

ایورمکتین یک درمان امیدوار کننده و پیشگیری کننده از کووید است ، اما سازمان غذا وداروی آمریکا آن را نفی می کند.

این سازمان قبلا داروی ایورمکتین را تایید کرده بود. این دارو نخستین بار 25 سال پیش یعنی سال 1996 تایید شد. این دارو به عنوان یک ضد انگل ایمن و موثر تأیید شده بود.

اما در اوایل سال جاری سازمان غذا وداروی آمریکا هشدار ویژه ای داد که «شما نباید از ایورمکتین برای درمان یا پیشگیری از COVID-19 استفاده کنید.» بیانیه سازمان غذا وداروی آمریکا شامل کلمات و عباراتی مانند "آسیب جدی" ، "بستری شدن" ، "خطرناک" ، "بسیار خطرناک" ، "تشنج" ، "کما و حتی مرگ" و "بسیار سمی" است.

داروی ایورمکتین بیشتر در آفریقا مورد استفاده قرار می گیرد چرا که بیماری های انگلی در کشورهای این قاره بسیار شایع است، بیماری هایی که حتی فرد تا مرز نابینایی کامل پیش می برند.سازمان جهانی بهداشت سالیانه دوزهای بسیار زیادی از این دارو را در اختیار کشورهای آفریقایی می گذارد.

این داروی در حالی از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا رد شد که پیش از این گروهی متشکل از 10 پزشک که خود را خط مقدم مبارزه با اتحاد انتقادی علیه کرونا می نامند ، گفته اند که ایورمکتین "یکی از ایمن ترین ، کم هزینه ترین و در دسترس ترین داروهای تاریخ پزشکی است."

به هر حال بر اساس ادعاهای مختلف پزشکی داروی ایورمکتین علیه 21 ویروس می جنگد.

در طی آزمایشاتی بالینی در هند مشخص شد، ایورمکتین (Ivermectin) که یک داروی ضدانگل است، می‌تواند میزان مرگ‌ومیر بیماران مبتلا کووید۱۹ را کاهش دهد.

سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید کرده که ایورمکتین معمولا برای دام استفاده می شود و نباید برای درمان بیماری مورد استفاده قرار بگیرد.

نگرانی های این سازمان زمانی تشدید شد که آمار مردمی که برای پیشگیری از کرونا از ایورمکتین استفاده می کردند بالا رفت.

از سویی مطالعات دیگر و اخیر نشان داد که اثر دارو در برابر ویروس کرونا ضعیف است.

بیانیه سازمان غذا و داروی آمریکا در رابطه با این دارو بسیار عجیب، تند و البته تحقیرآمیز است. در بخشی از این بیانیه آمده: «تو اسب نیستی، تو گاو نیستی، همگی بس کنید!»

این گزارش همچنین حاکی از آن است که برخی بعد از استفاده از این دارو در بیمارستان بستری شده اند.

این سازمان در همان بیانیه تحقیرآمیز خود تاکید کرد: « استفاده از دوزهای زیاد این دارو خطرناک است و می تواند صدمات جدی به همراه داشته باشد».

برخی از علائم مرتبط با مسمومیت با ایورمکتین شامل بثورات پوستی ، تهوع ، استفراغ ، درد شکم ، اختلالات عصبی و هپاتیت شدید است که می تواند به بستری شدن نیاز داشته باشد.

در ایران نیز داروی ایورمکتین به عنوان یکی از روش های موثر پیشگیری و درمان بیماری کرونا معرفی می شود اما گویا تمامی این فرضیه ها نادرست بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین