-

تشخیص سریع ویروس کرونا فقط در ۱۵ دقیقه

کیت تشخیص سریع کروناویروس جدید در ۱۵ دقیقه که ۵ دلار قیمت دارد و با یک اپلیکیشن در گوشی های هوشمند سازگار می شود، از سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز گرفت.

سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) مجوز استفاده اضطراری را به یکی دیگر از آزمایشات تشخیص سریع کووید-۱۹ ساخته شرکت "ابوت"(Abbott) اعطا کرده است.

این کیت موسوم به "BinaxNOW COVID-۱۹ Ag Card" می تواند نتایج را در ۱۵ دقیقه به طور مستقیم روی کارت نشان دهد و شرکت سازنده آن را با یک برنامه به نام "Navica" سازگار کرده است که می تواند به عنوان "گواهی سلامت دیجیتال" برای افرادی که آزمایش آنها منفی می شود، کار کند.

شرکت "ابوت" گفته است که در حال تلاش است تا حداکثر ۵۰ میلیون کیت به صورت ماهیانه تولید کند و آنها را با قیمت ۵ دلار عرضه کند.

آزمایش "BinaxNow" با یک نمونه سواب بینی و یک کارت واکنشی به اندازه یک کارت اعتباری برای شناسایی آنتی ژن پروتئین نوکلئوکپسید از ویروس "SARS-CoV-۲" کار می کند.

شرکت سازنده می گوید متخصصان بهداشت می توانند این آزمایش را در هر مکانی انجام دهند.

روش کار این کیت بر اساس آزمایش آنتی ژن است و برخلاف آزمایش کندتر مبتنی بر آزمایش PCR که باعث می شود افراد ساعت ها، روزها و حتی هفته ها منتظر نتایج آن باشند، از روشی مانند کیت تست بارداری خانگی استفاده می کند تا نتیجه را در ۱۵ دقیقه نشان دهد.

طبق گفته متخصصان کلینیک مایو، آزمایش های آنتی ژن با شناسایی پروتئین های خاص کروناویروس کار می کنند و سریعتر عمل می کنند، اما احتمال افزایش نتایج منفی کاذب در آنها وجود دارد.

شرکت "ابوت" می گوید براساس یک مطالعه بالینی که توسط دانشگاه های تحقیقاتی ایالات متحده تأیید شده است، این کیت دارای دقت ۹۷.۱ درصدی در تشخیص صحیح افراد مبتلا به این بیماری و دقت ۹۸.۵ درصدی در تشخیص افرادی است که مبتلا نیستند.

برنامه "Navica" نیز به عنوان یک کارت ورود برای ورود به مکان هایی در نظر گرفته شده است که افراد در آنجا جمع می شوند و نتایج منفی در یک کد QR جاگذاری می شود و نتایج مثبت نیز منجر به ارسال یک پیام مبنی بر لزوم قرنطینه شدن فرد و تماس با پزشک خواهد شد.


شرکت "ابوت" می گوید این گواهی سلامت دیجیتال پس از یک دوره زمانی منقضی می شود که مدت آن بستگی به سازمان هایی دارد که برنامه را می پذیرند. این برنامه برای کاربران اندروید و iOS در دسترس و رایگان است.

منبع:دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین