-

۶ ترفند مخفی که باید در گوشی اندرویدی خود امتحان کنید

همه‌کاره‌ترین سیستم‌عامل برای گوشی‌های هوشمند کنونی است. تقریبا 86 درصد از سهم فروش در بازار گوشی‌های هوشمند، به اندروید اختصاص دارد. دلیل چنین محبوبیتی این است که اندروید دارای منبع باز است و از سوی دیگر، بسیار انعطاف‌پذیر و قابل‌تنظیم است. علاوه بر این، وقتی گوشی هوشمند شما اندرویدی است می‌توانید هزاران برنامه کاربردی در گوشی خود داشته باشید. اندروید دارای امکانات بی‌نهایتی است که بسیاری از افراد از برخی از این امکانات آگاه نیستند. درصورتی‌که می‌خواهید با این امکانات آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.

۶  ترفند مخفی که باید در گوشی اندرویدی خود امتحان کنید

همه‌کاره‌ترین سیستم‌عامل برای گوشی‌های هوشمند کنونی است. تقریبا 86 درصد از سهم فروش در بازار گوشی‌های هوشمند، به اندروید اختصاص دارد. دلیل چنین محبوبیتی این است که اندروید دارای منبع باز است و از سوی دیگر، بسیار انعطاف‌پذیر و قابل‌تنظیم است. علاوه بر این، وقتی گوشی هوشمند شما اندرویدی است می‌توانید هزاران برنامه کاربردی در گوشی خود داشته باشید. اندروید دارای امکانات بی‌نهایتی است که بسیاری از افراد از برخی از این امکانات آگاه نیستند. درصورتی‌که می‌خواهید با این امکانات آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.

  1. نوتیفیکیشن‌ها را سفارشی‌سازی کنید

اندروید به شما امکان می‌دهد که نوتیفیکیشن‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که برخی از مخاطبان برجسته‌تر باشند. اکنون می‌توانید پیام‌ها را به صورتی تنظیم کنید که در بالای سایر برنامه‌های در حال اجرا ظاهر شوند. برای این کار کافی است که این گزینه را در قسمت تنظیمات روشن کنید و مخاطب را در اولویت قرار دهید.

در صورتی که به این تنظیمات بسیار علاقه‌مند شده‌اید اما گوشی اندرویدی ندارید ما به شما خرید گوشی شیائومی را پیشنهاد می‌کنیم. شما می‌توانید جدیدترین گوشی های شیائومی را همراه با قیمت روز آن‌ها بررسی کنید و سپس از میان آن‌ها گوشی‌ای را انتخاب کنید که قیمت آن خوب است و از امکانات به روز برخوردار است. بروز ترین قیمت گوشی شیائومی از طریق سایت دیجی کالا در دسترس است.

همچنین، تنظیمات دیگری نیز که می‌توانید با گوشی اندرویدی انجام دهید این است که از میان سه گزینه، یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید. این سه گزینه عبارت‌اند از: همه مکالمات ظاهر شوند، مکالمات انتخابی ظاهر شوند و هیچ چیز ظاهر نشود.

  1. برای بهبود عملکرد گوشی خود، مانند کامپیوتر از آن مراقبت کنید

اگرچه اندروید عملکردهای متنوع‌تری نسبت به ios دارد اما برای اینکه اجرای روانی داشته باشد نیاز به مراقبت بیشتری دارد. اگرچه شما نمی‌توانید کار زیادی برای ارتقاء پردازنده گوشی خود انجام دهید اما می‌توانید با استفاده از ترفندهایی، گوشی خود را بهینه‌سازی کنید. گوشی‌های اندرویدی دقیقا مثل کامپیوترهای شخصی نیاز به مرتب‌سازی منظم دارند. چندین برنامه وجود دارند که می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند که یکی از این برنامه‌ها All-In-One نام دارد.

بااین‌حال، بدون این برنامه‌ها نیز می‌توانید گوشی خود را مرتب کنید. برای این کار، برنامه‌های قدیمی و برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید را حذف کنید، ابزارک‌هایی که استفاده نمی‌کنید را حذف کنید و همچنین، فرایندهای غیرضروری در گوشی را متوقف کنید. برای این کار، لازم است به قسمت تنظیمات و سپس، اپلیکیشن‌ها بروید و پس از آن در بخش برنامه‌های در حال اجرا، به آنچه فضای زیادی از رم را اشغال می‌کند را به‌صورت دستی پایان بدهید.

  1. مطمئن شوید که در صورت گم شدن گوشی، آن را بازمی‌گردانید

هیچ راه مطمئنی وجود ندارد که تضمین کند اگر گوشی خود را در معرض دید عموم قرار دهید، آن را دوباره خواهید دید. بنابراین، مهم است که برای این شرایط راه‌حل داشته باشید. شما می‌توانید با استفاده از تنظیمات گوشی خود، احتمال بازگرداندن آن را افزایش دهید. برای این کار به قسمت تنظیمات و سپس امنیت بروید. پس از آن در قسمت اطلاعات مالک، اطلاعات تماس خود را ثبت کنید. این اطلاعات بر روی صفحه قفل گوشی نشان داده می‌شوند و کمک می‌کنند که در صورت گم شدن گوشی، یابنده آن را به شما بازگرداند.

  1. در صفحه قفل گوشی، اطلاعات مفید را مشاهده کنید

آیا می‌دانستید که می‌توانید ویجت‌ها را بر روی صفحه قفل گوشی مشاهده کنید؟ این بدین معنی است که اگر تنها می‌خواهید برخی از اطلاعات اولیه را مشاهده کنید دیگر نیازی نیست که قفل صفحه را باز کنید. برای انجام این کار، به تنظیمات و سپس امنیت بروید و بر روی «فعال کردن ویجت‌ها» ضربه بزنید.

سپس به صفحه قفل گوشی بروید و انگشتتان را به سمت چپ بکشید. با این کار، یک علامت «+» بزرگ را می‌بینید. وقتی آن را انتخاب می‌کنید می‌توانید ویجت‌های موردنظر خود را برای نشان داده شدن در صفحه قفل گوشی انتخاب کنید. درصورتی که هنوز برای خرید گوشی اندرویدی مناسب تصمیمی نگرفته‌اید، ما به شما گوشی note 10 pro را پیشنهاد می‌کنیم. گوشی شیائومی نوت 10 پرو 128 گیگ نسبت به ویژگی‌هایی که دارد از قیمت خوبی برخوردار است. بنابراین، اگر قصد خرید گوشی اندرویدی دارید، شیائومی نوت ۱۰ پرو را در نظر داشته باشید.

  1. به گزینه‌های مخفی توسعه‌دهنده دسترسی پیدا کنید

برای اینکه درک کنید اندروید چقدر قابل‌تنظیم است، حالت توسعه‌دهنده مخفی را فعال کنید. برای این کار به قسمت تنظیمات تلفن بروید و هفت بار بر روی شماره ساخت (build number) ضربه بزنید. سپس دستگاه باید جمله‌ای مثل «شما اکنون یک توسعه‌دهنده هستید!» به شما بگوید. پس از انجام این کار به تنظیمات سیستم گوشی برگردید و احتمالا اکنون می‌توانید گزینه‌های توسعه‌دهنده را مشاهده کنید.

یکی از کارهای جالبی که می‌توانید در این قسمت انجام دهید این است که زمان لازم برای اجرای انیمیشن‌ها را کاهش دهید و درنتیجه سرعت گوشی خود را افزایش دهید. این کار را می‌توانید با رفتن به قسمت مقیاس انیمیشن (animation scale) و خاموش کردن آن انجام دهید. سفارشی‌سازی‌های دیگری نیز در این قسمت وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. بااین‌حال، سعی نکنید که همه‌چیز را تغییر دهید، مگر اینکه بدانید چه کاری انجام می‌دهید.

  1. وضوح صفحه‌نمایش گوشی را کاهش دهید

یکی از راه‌های عالی برای صرفه‌جویی در باتری این است که وضوح صفحه‌نمایش گوشی را کاهش دهید. از سوی دیگر، وضوح بالای صفحه‌نمایش می‌تواند منجر به تاخیر در اجرای برنامه‌ها یا داغ شدن گوشی در زمان انجام بازی‌های سنگین شود. این مسئله باعث می‌شود که پردازنده گوشی تحت‌فشار قرار گیرد.

بنابراین، ممکن است بخواهید وضوح صفحه‌نمایش گوشی خود را کاهش دهید. برای کاهش صفحه‌نمایش گوشی بدون نیاز به روت کردن آن، به یک کامپیوتر نیاز دارید. شما می‌توانید با استفاده از دستورات ADB ، تراکم پیکسل و وضوح صفحه‌نمایش گوشی را کاهش دهید.

درنهایت، اندروید یک سیستم‌عامل بسیار قدرتمند و نوآورانه است که اغلب در پشتیبانی از تکنولوژی جدید از ios اپل جلوتر است. پیشنهادات و میانبرهایی که در این مقاله مطرح شد به شما کمک می‌کند از سیستم‌عامل اندروید گوشی خود بیشترین بهره را ببرید و به ویژگی‌های متعدد و فوق‌العاده از گوشی خود دست پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین