-

بازار مسکن بعد از عید؛ احتمال جهش دوباره قیمت‌ها جدی است

ریحانه تاش پور : با نزدیک شدن به روزهای پس از تعطیلات نوروز، بازار مسکن در آستانه ورود به دوره‌ای تازه از نوسان قرار گرفته است؛ جایی که کارشناسان از احتمال افزایش دوباره قیمت‌ها و رشد اجاره‌بها سخن می‌گویند و هشدار می‌دهند خانوارها باید خود را برای سالی پرهزینه‌تر در حوزه مسکن آماده کنند.

بازار مسکن بعد از عید؛ احتمال جهش دوباره قیمت‌ها جدی است

چشم‌انداز بازار مسکن بعد از عید ۱۴۰۵؛ افزایش قیمت‌ها محتمل است

بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد بازار مسکن پس از تعطیلات نوروز ۱۴۰۵ احتمالاً با روندی افزایشی روبه‌رو خواهد شد. تحلیل‌ها حاکی از آن است که قیمت مسکن در صورت تداوم شرایط فعلی اقتصاد، می‌تواند بین ۲۵ تا ۳۵ درصد رشد کند . این در حالی است که بازار در ماه‌های اخیر درگیر رکود معاملاتی بوده، اما تورم عمومی و افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز اجازه کاهش قیمت‌ها را نداده است.

کارشناسان معتقدند کاهش ساخت‌وساز، کمبود منابع مالی و ناتوانی طرح‌های دولتی در تأمین مسکن، از مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند بازار را بعد از عید وارد فاز جدیدی از افزایش قیمت کنند. به گفته تحلیلگران، هزینه ساخت نسبت به سال‌های گذشته چند برابر شده و همین موضوع فشار مضاعفی بر قیمت نهایی واحدهای مسکونی وارد می‌کند .

در بخش اجاره نیز پیش‌بینی‌ها چندان امیدوارکننده نیست. با توجه به رشد هزینه‌های مالکیت، مالیات‌ها و تورم عمومی، احتمال افزایش اجاره‌بها در سال آینده بسیار بالاست. کارشناسان می‌گویند اگر سیاست‌های کنترلی مؤثر اجرا نشود، اجاره‌ها می‌توانند بیش از نرخ تورم رسمی رشد کنند و مستأجران با فشار بیشتری مواجه شوند.

در مجموع، چشم‌انداز بازار مسکن بعد از عید ۱۴۰۵ همچنان صعودی ارزیابی می‌شود و به نظر می‌رسد خانوارهایی که قصد خرید یا تمدید قرارداد اجاره دارند، باید خود را برای افزایش قیمت‌ها آماده کنند

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین