خرید بوستر پمپ ابرسانی لئو leo-co
بوستر پمپها در واقع نوعی تقویتکننده فشار آب هستند که از دو یا چند پمپ تشکیل شدهاند؛ این پمپها به شکل موازی توسط کلکتور و دیگر اتصالات در کنار یکدیگر قرار گرفته و توسط سیستم هوشمند (تابلو کنترل) کنترل میشوند.
باتوجه به اینکه در بوستر پمپها حداقل دو عدد الکتروپمپ به شکل موازی روی مدار یا شاسی بسته شدهاند نسبت به پمپهای معمولی از عملکرد بسیار قویتری برخوردار هستند و با افزایش تعداد الکتروپمپها میتوانند در شبکههای آبرسانی مختلف مورد استفاده قرار بگیرند.
تقریبا اکثر پمپهای سانتریفیوژ زمینی یا خطی در طراحی و تولید بوستر پمپها قابل استفاده هستند؛ در واقع 90 درصد پمپهای غیرمستغرق قابلیت کوپل شدن به شکل بوستر پمپ را دارند که اکثرا نیز پمپهای سهفاز هستند.
سیستم هوشمند بوستر پمپها در کنار داشتن دو یا چند الکتروپمپ موازی باعث شده است که این مدل پمپ بتواند در شبکههای آبرسانی مختلف، با نوسانات فشار قابل توجه، خروجیهای متعدد و مصرف آب زیاد نیز استفاده داشته باشد. به همین دلیل امروزه در بسیاری از سیستمهای تأمین و تقویت فشار آب، بوستر پمپهای آبرسانی جایگزین پمپهای معمولی شدهاند؛ باتوجه به کاربرد مهم این پمپها در ادامه مفصلا به آنها خواهیم پرداخت.
انواع بوستر پمپ آبرسانی
بوستر پمپها از نظر ویژگیهای ظاهری، ساختار و عملکرد نقاط مشترک بسیاری دارند اما از نظر مشخصات فنی نیز دارای تفاوتهایی هستند که در ادامه به انواع مختلف آن اشاره خواهیم کرد.
-
بوستر پمپ دور متغییر
در این نوع بوستر پمپ به واسطه برخورداری از سیستم هوشمند اینورتردار سرعت چرخش الکتروپمپها قابل تنظیم است و براساس نیاز شبکه، دبی و فشار آب را تنظیم میکند؛ در این نوع بوستر پمپها، موتور به صورت نرم روشن و خاموش شده و فشار آنها برحسب نیاز شبکه مصرفی افزایش یا کاهش پیدا میکند.
-
بوستر پمپ دور ثابت
بوستر پمپهای دور ثابت قابلیت تنظیم سرعت موتور را ندارند؛ در واقع این پمپها آب را با دبی و فشار مشخصی پمپاژ میکنند و روشن و خاموش شدن پمپها در مدار به شکل گسسته یا نوبتی است.
بوستر پمپهای دور ثابت جهت استفاده در شبکههایی که با نوسان فشار بالا روبهرو نیستند مناسب است و با عملکرد ساده خود نیاز به کنترل و تنظیم مداوم ندارند؛ البته باتوجه به روشن و خاموش شدن گسسته موتورها ممکن است عملکرد این پمپها با نوسانات فشار همراه باشد.
- بوستر پمپ تک درایو
در این نوع بوستر، تمامی پمپهای روی مدار توسط یک درایو کنترل میشوند؛ بنابراین کنترلر ابتدا اینورتر (درایو) را روی پمپ اول تنظیم میکند؛ اگر پس از رسیدن پمپ اول به دور نامی، فشار مورد نیاز شبکه تأمین نشود سرعت پمپ اول ثابت و کنترلر، پمپ دوم را به شکل دور ثابت وارد مدار میکند؛ به این شکل تا زمانی که دبی و فشار موردنیاز تامین شود پمپها به ترتیب وارد مدار میشوند.
- بوستر پمپ چند درایو
در این نوع بوستر، برای هر پمپ یک اینورتر یا داریو وجود دارد و به این شکل هر الکتروپمپ به شکل مجزا متغیر شده و براساس نیاز شبکه فشار آن افزایش یا کاهش پیدا میکند؛ در این نوع پمپ در صورت نیاز میتوان با نصب برد کنترلر بر روی تابلو فرمان، پمپها را به شکل نوبتی وارد مدار کرد که به این سیستم change over گفته میشود.
-
بوستر پمپ تک فاز
منبع تغذیه این نوع بوستر پمپها برق تک فاز است و برای مصارف خانگی، سیستمهای آبرسانی کوچک و شبکههایی که با برق تک فاز کار میکنند استفاده میشود.
- بوستر پمپ سه فاز
منبع تغذیه این نوع بوستر پمپ برق سه فاز است و در ساختمانهای بزرگ، شبکههای صنعتی و مجموعههایی که با برق سه فاز کار میکنند کاربرد دارد.
کاربرد بوستر پمپ ها
بطور کل بوستر پمپها از نظر کاربرد به سه مدل بوستر پمپهای آبرسانی، آتشنشانی و صنعتی دستهبندی میشوند که در ادامه در مورد آنها توضیح خواهیم داد.
-
بوستر پمپ های آبرسانی
بوستر پمپهایی که جهت تقویت فشار آب در شبکههای آبرسانی مختلف ازجمله موارد زیر کاربرد دارند.
- انواع بوستر پمپ خانگی مورد استفاده در ساختمانهای کوچک و بزرگ، برجها و آپارتمانهای مرتفع، مجتمعهایی با تعداد واحد زیاد
- بوستر پمپهای مورد استفاده در ساختمانهای اداری، تجاری، مراکز تفریحی، ورزشی، بیمارستانها، هتلها و...
- بوستر پمپهای تامینکننده فشار آب در شبکههای آبیاری باغات، گلخانهها، مزارع و...
-
بوستر پمپ های آتشنشانی
بوستر پمپهایی که به منظور تامین فشار آب موردنیاز در ماشینهای آتشنشانی و سیستمهای اطفا حریق مورد استفاده قرار میگیرند.
-
بوستر پمپ های صنعتی
بوستر پمپهایی که با ظرفیت و دبی موردنیاز در صنایع، دستگاهها و سیستمهای صنعتی مختلف ازجمله صنایع غذایی، نفت و گاز، پتروشیمی، دارویی، سیستمهای شستوشو صنعتی، تصفیه آب و... کاربرد دارند.
نکات مهم در انتخاب بوستر پمپ آبرسانی
بوستر پمپها در زمینههای مختلفی کاربرد دارند که در هر مورد لازم است بوستر پمپی با مشخصات فنی و ساختاری مناسب مورد استفاده قرار بگیرد؛ بنابراین در انتخاب بوستر پمپ باید به موارد زیر توجه شود.
- دبی پمپ باید مناسب با میزان آبدهی موردنیاز شبکه موردنظر باشد.
- ظرفیت بوستر پمپ باید با هدف استفاده (سیستم آبرسانی خانگی، کشاورزی، آتشنشانی، صنعتی و...) در تناسب باشد.
- هرچقدر که شبکه یا سیستم آبرسانی موردنظر به میزان آب بیشتر با فشار بالاتری احتیاج داشته باشد باید از بوستر پمپی با ظرفیت، دبی و... بیشتری استفاده شود.
- بوستر پمپ باید بتواند از نظر توان، میزان آب مصرفی شبکه یا سیستم را تامین کند؛ به این منظور باید به توان بوستر پمپ و تناسب آن با فشار و دبی مورد نیاز توجه شود.
- بوستر پمپ از نظر فشار باید بتواند فشار کاری سیستم یا شبکه آبی را تحمل کند.
- نوع و مدل بوستر پمپ از نظر تک فاز یا سه فاز، تک درایو یا چند درایو، دو متغییر یا دور ثابت و... باید با هدف مورد استفاده تطابق داشته باشد.
- جنس، سایز و مشخصات ساختاری بوستر پمپ باید به فضای نصب، شرایط محیطی و... سازگاری داشته باشد و...
-
بوستر پمپ آبرسانی 2AC150H
بوستر پمپ 2AC150H یکی از پمپهای آبرسانی کاربردی برند لئو است که در سیستم آبرسانی ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری مختلف کاربرد دارد.
این بوستر پمپ با بدنه چدنی خود در برابر خوردگی و شرایط محیطی نامساعد مقاومت بالایی دارد و با ساختار و مکانیکال خاص از دوام بالایی برخوردار است.
حداکثر هد این بوستر پمپ 63 متر، حداکثر دبی آن معادل 7.2 مترمکعب برساعت، قدرت پمپ 2 اسب بخار و دور موتور آن 2900 در دقیقه است؛ ازطرفی طراحی خاص این پمپ باعث شده است که نصب و نگهداری آن آسان باشد.
-
بوستر پمپ آتشنشانی 2Ac400H
بوستر پمپ دو پروانه مدل 2AC400H یکی از بهترین پمپهای آتشنشانی برند لئو است که دارای توان 5.5 اسب بخار و منابع تحت فشار 50 لیتری است.
پروانههای این پمپ برنجی و جنس بدنه آن چدنی است؛ حداکثر هد این پمپ 82 متر، دبی آن 15 مترمکعب برساعت است و در دسته بوستر پمپهای سهفاز قرار میگیرد.
قیمت بوستر پمپ ابرسانی لئو از نمایندگی رسمی leo-co.ir
امروزه بوستر پمپ ابرسانی لئو ها با راندمان بالای خود در بسیاری از شبکهها و سیستمهای تامین آب جای پمپهای معمولی را گرفتهاند چراکه این نوع پمپها میتوانند حتی در نوسانات مداوم و شدید، آب موردنیاز شبکه را با دبی مناسب و فشار ثابت تامین کنند.
از طرفی این پمپها باتوجه به تنوعی که از نظر توان، ظرفیت، دبی، هد و... دارند نسبت به پمپهای معمولی کاربرد بسیار گستردهتری داشته و میتوانند آبرسانی آپارتمانهای کوچک تا سیستم تأمین آب صنایع بزرگ را پوشش دهند.