-
تهدید | تهدید تلفنی

تهدید تلفنی چه مجازاتی دارد؟ | جرم تهدید تلفنی و بررسی مجازات این جرم در قانون جدید

آیا هر تهدیدی جرم است و مجازات دارد؟ · آیا تهدید تلفنی و پیامکی قابل پیگیری است؟

فعل تهدید در انواع گوناگونی مثل تهدید تلفنی یا فحاشی آن هم در شرایط و محیط های متفاوتی از زندگی فرد رخ دهد. درصورت تهدید تلفنی میتوان از مخابرات درخواست کرد تا خط تلفن مورد نظر را استعلام کند بعد از تهدید تلفنی و استعلام مشخصات و هویت فرد تهدیدکننده مشخص میشود و می توان توسط پلیس فتا و دادسرا به رسیدگی ادامه داد. تهدید تلفنی ایجاد بیم در افراد نه فقط در ارتباطات حضوری بلکه می‌تواند تنها با رد و بدل کردن اطلاعات از طریف تلفن و مانند آن باشد.

تهدید تلفنی چه مجازاتی دارد؟

با توجه به این مسئله هر زمان که افراد از طریق صحبت‌های تلفنی اقدام به تهدید فرد کنند و سعی داشته باشند از این طریق امنیت فرد را زیر سوال ببرند به علت عدم دسترسی لحظه ای افراد به فرد تهدید کننده و یا مزاحم ممکن است برای تهدید کننده راحت‌تر به نظر برسد و این موضوع این ترس را برای فرد تهدید شده در بر خواهد داشت که دسترسی و پیگیری فردی که با اقداماتی تلفنی دست به این قبیل جرایم می‌زند، غیر قابل پیگرد و دستگیری است.

در این نوشتار به بررسی تهدید تلفنی و مجازات آن می‌پردازیم.

چگونه می‌توان تهدید تلفنی را گزارش کرد؟

مراجع قضایی هرگونه تهدید که زندگی فرد را دچار اختلال کرده است؛ همانطور که تهدیدهای حضوری می‌تواند در آن تاثیری داشته باشد؛ کنترل کرده و آن را پس از پیگیری و تشکیل پرونده مورد مجازات قرار خواهند داد.

بنابراین فردی که مورد تهدید تلفنی قرار گرفته است پس از این که متوجه تهدید بودن این مسئله شده با ارائه مدارک و شواهدی که وجود دارد و استدلال این موضوع که پس از این اتفاق برای وی ضرر و زیانی ناشی شده است.

پس از ارائه این شواهد، به طرح یک شکایت در مراجع قضایی خواهد پرداخت و فردی را به عنوان متهم در پرونده قید کرده و بر اساس شکایت وی دادگاه از فرد متهم خواهد خواست برای ادامه مراحل در دادگاه حضور پیدا کند.

پس از دفاعیات و توضیحات فرد متهم و یا انطباق صحبت‌ها و شواهد با ان چه متهم پرونده درباره آن اذعان داشته است می‌توان حکمی برای متهم صادر کرد.

مجازات تهدید تلفنی به چه صورتی خواهد بود؟

اثبات مورد تهدید در هر شکل یا هر نوعی از آن همان تهدید بوده و مجازات آن با توجه به میزان و نوع آسیبی که برای افراد در پی داشته است و علاوه بر اینکه به مجازات حبس از یک ماه تا شش ماه را در پی خواهد داشت؛ به علت اینکه این گونه از تهدیدات دربردارنده استفاده از قابلیت‌های مخابرات است.

پس از پیگیری و اثبات آن مخابرات خط تلفنی که با آن جرم تهدید و یا مزاحمت رخ داده باشد را مسدود خواهد کرد.

هم چنین یکی از مواردی که حائز اهمیت است این است که ایجاد نوعی شوک در اعلام خبر های تلفنی در صورتی که اعلام خبر منجر به فوت طرف دیگر مکالمه که شنونده خبر هست، شود؛ این موضوع می‌تواند به مثابه قتل عمد شناخته شده و مورد پیگیری‌های خاص قرار بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین