دعوا بر سر ملک موجب قتل دو جوان شد
درگیری خونین بر سر اختلافات ملکی در یکی از روستاهای شهرستان کلیبر، جان دو جوان ۱۶ و ۲۴ ساله را گرفت. فرمانده انتظامی این شهرستان از دستگیری قاتل در محل حادثه و اعتراف صریح او به ارتکاب قتل خبر داد.

سرهنگ نعمت محمدزاده، فرمانده انتظامی شهرستان کلیبر، روز یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ از وقوع یک نزاع منجر به قتل در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد. به گفته وی، مأموران انتظامی پس از دریافت گزارش اولیه، بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و بررسیهای میدانی را آغاز کردند.
در جریان این بررسیها مشخص شد که دو جوان ۲۴ و ۱۶ ساله به دلیل اختلافات ملکی و شخصی با یکی از همروستاییان خود وارد درگیری شدهاند. این نزاع با استفاده از سلاح گرم به خشونت کشیده شد و هر دو جوان بر اثر اصابت گلوله از ناحیه شکم و پهلو، در دم جان باختند.
سرهنگ محمدزاده افزود: «قاتل در همان محل دستگیر شد و در تحقیقات اولیه پلیس، به ارتکاب بزه اعتراف کرد. متهم پس از تشکیل پرونده، به مرجع قضائی معرفی شده است.»
وی در پایان با ابراز تأسف از وقوع این حادثه تلخ، از شهروندان خواست در مواجهه با اختلافات، آستانه تحمل خود را افزایش دهند و از راههای قانونی برای حل مسائل استفاده کنند تا دیگر شاهد چنین فجایع انسانی نباشیم.