-

سیگنال مثبت برای بازار رمز ارزها

هم‌زمان با بازیابی قیمت بیت کوین در یک روز گذشته، آلت کوین‌های بازار تا به اینجای کار عملکرد بهتری از خود به نمایش گذاشته‌اند. این موضوع می‌تواند نشانه‌ای برای افزایش میزان ریسک‌پذیری میان سرمایه‌گذاران بازار ارز دیجیتال باشد.

به گزارش کوین دسک، روز گذشته شاهد افزایش قیمت بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال بودیم و آن‌طور که پیداست با نزدیک‌شدن به پایان هفته، احساسات نزولی سرمایه‌گذاران نیز در حال فروکش کردن است.

عملکرد چند روز اخیر بسیاری از آلت کوین‌ها بهتر از بیت کوین بوده که نشان می‌دهد ریسک‌پذیری معامله‌گران در این مدت بیشتر شده است. برای مثال، قیمت ارز دیجیتال ثورچین (THORChain) در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۱ درصد افزایش یافته و این در حالی است که بیت کوین در مدت‌زمان مشابه تنها ۲ درصد رشد داشته است. قیمتی برخی توکن‌های فعال در حوزه دیفای (DeFi)، نظیر آوی (Aave) و «EOS» نیز در شبانه‌روز گذشته ۷ درصد بیشتر شده است.


احساسات معامله‌گران رفته‌رفته در حال بهترشدن است و شاخص ترس و طمع بیت کوین نیز کمی از ناحیه ترس شدید فاصله گرفته است. با وجود این بهبود موقتی، برخی از معامله‌گران همچنان از ورود به بازار خودداری می‌کنند که یکی از دلایل آن می‌تواند ماندن بیت کوین در محدوده نوسانی بین ۳۲٬۰۰۰ تا ۴۶٬۰۰۰ دلار باشد.


روز سه‌شنبه، قیمت‌ها در بازار جهانی سهام نیز افزایش یافت و هم‌زمان با آن بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا به ۲.۹ درصد رسید که بالاترین سطح از اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی محسوب می‌شود. طلا و دیگر دارایی‌هایی که از آنها با عنوان «دارایی ضدتورمی» یاد می‌شود، در ۲۴ ساعت گذشته با کاهش قیمت مواجه شده‌اند که نشان می‌دهد ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران دیگر بازارهای مالی هم کمی بیشتر شده است.

آن‌طور که از داده‌های وب‌سایت تحلیلی گلسنود پیداست، مقدار زیادی بیت کوین با قیمتی بین ۳۸٬۰۰۰ تا ۴۵٬۰۰۰ دلار خریداری شده است. شکل‌گیری این ناحیه قیمتی که حجم معاملات انجام‌شده در آن قابل‌توجه است، معمولاً قبل از جهش یا اصلاح شدید قیمت اتفاق می‌‌افتد.

تحلیلگران گلسنود در گزارش جدید خود نوشته‌اند:

با اینکه نوسان محدود قیمت در دو ماه گذشته نیز ادامه پیدا کرد، بخش زیادی از سرمایه‌گذاران بیت کوین همچنان مایل به فروش دارایی خود نیستند؛ سرمایه‌گذارانی که برخی از آنها بیت کوین‌های خود را با ضرر نگهداری می‌کنند.

این موضوع نشان می‌دهد سرمایه‌گذارانی که توجه زیادی به نوسانات مقطعی قیمت ندارند، بخش زیادی از عرضه کل بیت کوین را با قیمتی بالاتر از ۴۰٬۰۰۰ دلار خریداری کرده‌اند و با این حال همچنان مشغول هولدکردن هستند.

از طرفی، شتاب صعودی بلندمدت قیمت در این مدت وضعیت بدتری پیدا کرده است و به همین خاطر باید منتظر بمانیم و ببینم که آیا محدوده بین ۳۵٬۰۰۰ تا ۴۲٬۰۰۰ دلار به اندازه کافی برای خریداران جذاب به نظر می‌رسد یا خیر. ضمن اینکه شکسته‌شدن سقف یا کف محدوده‌ای که به آن اشاره کردیم، می‌تواند تأییدی برای

نمودار زیر حجم معاملات بیت کوین در سطوح قیمتی مختلف در یک سال گذشته را نشان می‌دهد. محور میانی این شاخص که روی سطح ۳۸٬۵۹۰ دلار قرار دارد، اخیراً به‌عنوان یکی از حمایت‌های کوتاه‌مدت قیمت عمل کرده است. حجم بالای معاملات بین ۳۲٬۰۰۰ دلار تا ۵۰٬۰۰۰ دلار، جدیدترین محدوده قیمتی بیت کوین را مشخص می‌کند که معمولاً با یک دوره طولانی انباشت یا توزیع (واحدها بین حساب‌ها مختلف) همراه است.

کاهش اخیر حجم سفارش‌های خرید نسبت به سفارش‌های فروش نیز، می‌تواند نشان‌دهنده بی‌اعتمادی برخی از سرمایه‌گذاران به بیت کوین باشد. بنابراین، اگر قیمت از سطوح فعلی شروع به ریزش کند، حمایت بعدی جایی بین ۲۷٬۰۰۰ تا ۲۳٬۵۰۰ دلار خواه بود.

منبع: ارز دیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین