-

تقسیم سود ۲۸۰ ریالی در مجمع عمومی سالانه فخاس

مجمع عمومی سالانه شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی «فخاس»، با تصویب تقسیم سود ۲۸۰ ریالی به ازای هر سهم، به کار خود پایان داد.

تقسیم سود ۲۸۰ ریالی در مجمع عمومی سالانه فخاس

مجمع عمومی سالانه «فخاس» با دستور استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳، انتخاب اعضای هیئت مدیره، اتخاذ تصمیم در خصوص تقسیم سود، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه‌ کثیرالانتشار، تعیین پاداش هیئت مدیره و تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره، برگزار شد.

در این نشست که با حضور اکثریت سهامداران حقوقی و حقیقی شرکت، ساعت ۱۷:۰۰ سه‌شنبه، ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ در مشهد برگزار شد، طهمورث جوان‌بخت، مدیرعامل، اعضای هیان مدیره، نمایندگان سهامداران حقوقی عمده شرکت (از جمله نمایندگان «صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» و شرکت «سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات»)، جمعی از سهامداران حقیقی، مدیران و کارکنان فولاد خراسان حضور داشتند.

ارایه گزارشی از عملکرد درخشان و توفیقات سال مالی گذشته، از جمله تحقق بالاترین رشد سود خالص در میان شرکت‌های فولادساز، بالاترین رشد درآمد عملیاتی و توان سودسازی و شکستن رکوردهای تولید در سال ۱۴۰۳ از جمله رخدادهای این نشست بود.

مدیرعامل شرکت مجتمع فولادخراسان با ارایه گزارشی از عملکرد این شرکت، تحقق بالاترین رشد سود خالص با ۲۵.۷ درصد و رتبه اول رشد سود درآمد عملیاتی را به میزان  ۲۵.۹ درصد و نیز کسب رتبه اول توان سودسازی به میزان ۵.۲ درصد را برای دومین سال متوالی از توفیقات مهم شرکت برشمرد و‌افزود: با همت کارکنان و یکپارچگی و انسجام سرمایه‌های انسانی و مدیریتی در سال گذشته بار دیگر با رشد ۱۴ پله‌ای به جمع ۱۰۰ شرکت برتر راه یافت.

اعضای مجمع عمومی «فخاس» در این جلسه پس از تایید گزارش صورت‌های مالی، به تقسیم  ۲۸۰ ریال سود به ازای هر سهم رای مثبت دادند.

همچنین با تصمیم اعضای مجمع عمومی، موسسه حسابرسی «هدف نوین نگر» به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی و موسسه «ایران مشهود» به عنوان بازرس علی‌البدل شرکت تعیین شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین