-

تیر خلاص به مشترکان پر مصرف | هر ۲ هفته یکبار پول برق بدهید

مطابق با ابلاغیه صادره، در دوره‌های آینده که قرائت مصرف هر ۱۵ روز یک‌بار انجام می‌شود، در صورت کاهش مصرف، از مشترکان به شکل مقتضی تقدیر خواهد شد. همچنین، در صورت عدم رعایت الگوی مصرف تعیین‌شده، برنامه قطع برق اعمال خواهد شد و مدت زمان آن متناسب با میزان تخطی از دو برابر الگوی مصرف خواهد بود. این اقدام با هدف مدیریت بهتر مصرف برق و تشویق مشترکان به کاهش مصرف انرژی صورت می‌گیرد

تیر خلاص به مشترکان پر مصرف | هر ۲ هفته یکبار پول برق بدهید

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: از ابتدای خرداد سال جاری کنتور برق مشترکان پرمصرف هر ۱۵ روز یکبار قرائت و قبض برق برای آن‌ها صادر می‌شود.

مصطفی رجبی مشهدی با صدور ابلاغیه‌ای از تمام مدیران عامل شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور خواست تا به مشترکان پرمصرف که نسبت به کاهش مصرف خود اقدام نکرده‌اند متوسط مصرف ماهیانه طی آخرین قرائت و تخطی از مصرف مجاز به آن‌ها اطلاع‌رسانی شده و در آن از مشترکانی که همکاری کرده‌اند تشکر و قدردانی و آنان که رعایت نکرده‌اند، اخطار محدودسازی و قطع برق ارسال شود.

قبوض برق تهرانی‌ها چگونه محاسبه می‌شود؟

بر اساس ابلاغیه صادره مقرر شد در قرائت دوره‌های بعدی ۱۵ روزه مجدداً در صورت کاهش مصرف به طور مقتضی از همکاری مشترکان با صنعت برق قدردانی و در صورت‌عدم رعایت برنامه اعلام قطع برق و اقدام به آن با زمان متناسب با تخطی از ۲ برابر الگوی مصرف اقدام شود.

مدیرعامل شرکت توانیر همچنین خواستار استفاده از ظرفیت حداکثر کنتورهای هوشمند و نیز ظرفیت‌های استانی به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر نشر هوشمندانه اقدامات و نتایج آن‌ها تاکید کرده است.

منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین