-

رشد سرمایه‌گذاری برای تولید با تقویت حسابرسی سیستمی

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس: با هوشمندسازی روندهای مالیاتی می‌توانیم بر اعمال مالیات بر فعالیت‌های مخرب و واسطه‌ای متمرکز شویم و به حمایت ویژه از بخش‌های مولد بپردازیم. این روند تسهیل‌کننده جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید و تحقق شعار سال است. بنابراین تقویت حسابرسی سیستمی گامی مهم در راستای تقویت سرمایه‌گذاری برای تولید است.

رشد سرمایه‌گذاری برای تولید با تقویت حسابرسی سیستمی

ابراهیم نجفی اسپیلی نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس در رابطه با اهمیت جایگزینی مالیات به جای نفت و تحقق عدالت در مالیات‌ستانی گفت: یکی از راهکارهای مهم در جهت تحقق یک اقتصاد رو به پیشرفت و قوی، تحقق حرکت به سمت جایگزینی مالیات به جای درآمدهای نفتی است و در مسیر طی کردن این مهم، باید توجه ویژه‌ای به مسئله تحقق عدالت مالیاتی داشت. یکی از راهکارهای اساسی در مسیر تحقق جایگزینی مالیات به جای درآمدهای مالیاتی، حرکت به سمت هوشمندسازی نظام مالیاتی و تقویت حسابرسی سیستمی است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تقویت حسابرسی سیستمی در جهت تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: تقویت حسابرسی سیستمی از این منظر که موجب افزایش عدالت در مالیات‌ستانی و اخذ مالیات مبتنی بر داده‌محوری می‌شود؛ موجب پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد و همچنین افزایش جذابیت تولید خواهد شد و در عوض از فرار مالیاتی نیز جلوگیری می‌کند و همین موضوع موجب تحقق سرمایه‌گذاری به نفع تولید خواهد شد. نیاز است به غیر از اصلاح نظام مالیاتی که با تقویت حسابرسی سیستمی و اخذ مالیات از فعالیت‌های غیرمولد به سمت افزایش جذابیت تولید رفته است؛ مجموعه‌ای از اقدامات دیگر توسط بقیه دستگاه‌های اجرایی انجام شود تا در نهایت سرمایه‌گذاری برای تولید اتفاق بیفتد.

نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس در ادامه افزود: باید روندهای سرمایه‌گذاری را تسهیل کنیم و بروکراسی عریض و طویل موجود را از بین ببریم. در کنار این‌ها، انضباط‌ بخشی به امور مالیاتی کشور و هوشمندسازی امور می‌تواند کمک‌کننده باشد. در این فضا، جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید با شدت بیشتری صورت می‌گیرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور باعث می‌شود که شفافیت امور بالا برود و مودیان اشراف کاملی نسبت به نحوه تعیین مبلغ مالیات و پرداخت آن داشته باشند. این روندها به افزایش اعتماد آنان منجر می‌شود و با رضایت بیشتری اقدام به پرداخت مالیات می‌کنند.

وی ادامه داد: هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور به معنی افزایش سهولت و سرعت انجام کارهاست. همچنین دقت نیز در روندهای مالیات‌ستانی کشور افزایش پیدا می‌کند.

نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: در روندهای دستی مالیات‌ستانی امکان بروز برخی سوءاستفاده‌ها وجود دارد. به طور مثال، در این سازوکار کسانی که ارتباطاتی دارند، ممکن است بتوانند مالیات کمتری بپردازند. وقتی همه چیز به صورت سیستمی و هوشمند پیش می‌رود، امکان بروز چنین مواردی را از بین می‌بریم.

وی ادامه داد: سامانه‌ها این امکان را برای حاکمیت به وجود می‌آورند که به ساماندهی امور بپردازد و در یک بستر مناسب و امن به مالیات‌ستانی اقدام کند. این روند به نفع مودیان قانونمند است و از فسادهای احتمالی جلوگیری می‌کند.

نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: با هوشمندسازی روندهای مالیاتی می‌توانیم بر اعمال مالیات بر فعالیت‌های مخرب و واسطه‌ای متمرکز شویم و به حمایت ویژه از بخش‌های مولد بپردازیم. این روند تسهیل‌کننده جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید و تحقق شعار سال است. بنابراین تقویت حسابرسی سیستمی گامی مهم در راستای تقویت سرمایه‌گذاری برای تولید است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین