خبر مهم در کالا برگ ها | وزیر صمت حادثه معدن را پیگیری می کند
سخنگوی دولت گفت: حذف الزام آورده نقدی در کالابرگ، موجب رضایت مردم شد.

سخنگوی دولت گفت: به هفت دهک از هموطنان کالابرگ داده شد. حذف الزام آورده نقدی در کالابرگ حذف شد که موجب رضایتمندی مردم شد که باید از دولت قبل هم برای این کار تشکر کرد.
فاطمه مهاجرانی در اولین نشست خبری خود در سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: به دستور رئیس جمهور وزیر صمت برای پیگیری حادثه اخیر ریزش معدن در دامغان، مسئولیت گرفته اند.
وی ادامه داد: پویش نه به تصادف موجب کاهش تلفات جاده ای شد. طبق وزارت بهداشت، ۸.۵ درصد کاهش جان باختگان حوادث رانندگی داشته ایم.
سخنگوی دولت با تبریک روز ملی فناوری هستهای، گفت: فعالیت هسته ای کشور صلح آمیز بوده و در زمینه های کشاورزی، داروی و سایر زمینه ها این فعالیت ها در حال توسعه است.
مهاجرانی خاطرنشان کرد: به هفت دهک از هموطنان کالابرگ داده شد. حذف الزام آورده نقدی در کالابرگ حذف شد که موجب رضایتمندی مردم شد که باید از دولت قبل هم برای این کار تشکر کرد.