تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره)
رییس سازمان تعزیرات حکومتی به همراه جمعی از مدیران با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ضمن تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با آیت الله سید حسن خمینی دیدار کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، فرهادی در دیدار با آیت الله سید حسن خمینی نوه بزرگوار حضرت امام خمینی (ره) چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی و اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی مرهون تلاش و جهاد عظیم امام راحل، بنیانگذار، معمار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی است و همه ما باید این مسیر پر برکت را با تعهد و تلاش در جبهه کاری خود ادامه دهیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به بیان خاطراتی از حضرت امام خمینی (ره) خانواده محترم و فرزندان گرامی ایشان پرداخت و سختیهای این راه را تا منتهی شدن به انقلاب اسلامی یادآور شد و افزود: بیان این خاطرات و انتشار آنها از ناحیه بیت حضرت امام خمینی (ره)، بستگان ایشان و کسانی که با ایشان حشر و نشر داشتند برای نسل جوانی که آن دوران را درک نکردند بسیار مفید است و می تواند در استمرار اهداف انقلاب اسلامی بسیار مؤثر باشد.
معاون وزیر دادگستری خطاب به یادگار امام خمینی (ره) گفت: انقلاب اسلامی و آنچه که امام راحل ترسیم نمودهاند، ارشادات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که همانا راه امام خمینی (ره) راه ما است و ولایت مداری حضرت عالی و بیت معزز حضرت امام خمینی (ره) به محفوظ ماندن انقلاب تا ظهور حضرت ولی عصر (عج) منتهی خواهد شد.
فرهادی با اشاره به فعالیت های سازمان تعزیرات حکومتی افزود: این سازمان در سال 1373 به موجب مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بهبود وضعیت بازار به لحاظ شرایط اقتصادی آن زمان تشکیل گردید و اکنون در همه استانها و 340 شهرستان دارای تشکیلات اداری است.
وی اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی یک نهاد قضائی است که در دستگاه اجرائی به تخلفات صنفی، بهداشتی، قاچاق کالا و ارز در مراحل بدوی، تجدید نظر و عالی رسیدگی می نماید و چنانچه برخی از آراء به عللی در مراحل قبل با اشتباه مواجه باشد توسط رئیس محترم قوه قضائیه و در مواردی با نظر وزیر محترم دادگستری قابلیت بررسی مجدد را دارد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در سال های اخیر جهت نظارت بهتر بر بازار و سرعت و قاطعیت در رسیدگی به موجب مصوبه سران قوا اختیاراتی به سازمان تعزیرات حکومتی تفویض گردید که می تواند در بازدارندگی و نظارت بهتر در چرخه تولید و توزیع بسیار مؤثر باشد.
فرهادی گفت: تعزیرات حکومتی صرفاً یک مرجع رسیدگی است اما به جهت کمک به دستگاههای اجرائی و نظارتی مرتبط با حوزه بازار اقدام به برگزاری گشت مشترک می نماید.
فرهادی از دیگر برنامه های این سازمان را نظارت بر حوزه دارو، بهداشت و درمان دانست و افزود: در این مسیر تخلفات گرانفروشی، تقلب و قاچاق دارو برای آنکه با سلامت مردم مرتبط است همکاران من با حساسیت بیشتری نظارت و رسیدگی میکنند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی پیرامون موضوع رسیدگی سریع و قاطع به پروندههای قاچاق کالا و ارز گفت: همه این تلاشها در اجرای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای حمایت از تولید داخلی و اشتغال بوده است.
فرهادی همچنین به تلاش رؤسای شعب سازمان تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: سالانه 800 هزار پرونده وارد این سازمان می شود که 90 درصد آنها در هفته اول رسیدگی میشود و به منظور تأثیرگذاری بههنگام فاقد اطاله دادرسی است.