-
طرز تهیه | طرز تهیه دسر | طرز تهیه دسر سنتی | طرز تهیه بستنی خانگی | طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی پرطرفدار | طرز تهیه کامل بستنی سنتی

در ادامه همراه ما باشید با طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی و خوشمزه که با این نوع بستنی متونید مهمانان خود را ششگفتزدهه کنیئ.

به گزارش ستاره پارسی : بستنی سنتی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.امروز دستور تهیه این بستنی را برای شما حاضر کرده ایم تا در خانه درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای بستنی سنتی

شیر پر چرب 1 لیتر

زعفران به مقدار لازم

شکر 500 گرم

گلاب نصف استکان

ثعلب 1 قاشق غذاخوری

خلال پسته 50 گرم

خامه معمولی 100 گرم

بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی

برای درست کردن بستنی سنتی ابتدا خامه را در یک سینی ریخته و با یک جسم صاف آن را کف سینی پهن کنید تا قطر آن تقریبا به 2 میلیمتر برسد. سینی خامه را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

در این فاصله شیر را در یک قابلمه ریخته روی گاز قرار دهید تا بجوشد، در این زمان زعفران را دم کرده و به همراه گلاب به شیر اضافه نمایید.

حالا شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط کرده و به تدریج به قابلمه شیر اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود.

زیر قابلمه را خاموش کرده و روی یخ قرار دهید تا خنک شود ، کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود.

بعد از اینکه مواد کمی خنک شد آن را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.

هر نیم ساعت مواد را از فریزر بیرون آورده و هم بزنید تا 5 مرحله این کار را انجام دهید تا بستنی به‌خوبی کش بیاید.

در آخر پسته و خامه یخ زده را خرد کرده و به بستنی اضافه کنید ، بستنی را دربستنی خوری بریزید و سرو نمایید و همانند بستنی وانیلی نمناک لذت کافی را از آن ببرید.

بستنی سنتی

نکات مهم در تهیه یک بستنی سنتی خوشمزه :

برای تهیه بستنی بهتر است از خامه 35 درصد به بالا استفاده کنید.

اگر ثعلب مورد استفاده در بستنی خوب و مرغوب نباشد بستنی دچار یخ زدگی شده و کشدار نیمشود.

شکر زیادی باعث نبستن بستنی میشود.

«ثعلب باعث کشدار شدن بستنی میشود»پس هر چقدر بیشتر باشد (البته نه بیشتر از حد مجاز) حالت کشدار بستنی بیشتر میشود.

اگر میخواهید بستنی را در دستگاه بستنی ساز درست کنید حتما باید آن را در فریزر قرار دهید تا کمی ببندد و بعد در دستگاه بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی بسته شود.،

شیر را قبل از تهیه بستنی حتما بجوشانید.

مقدارزعفران در بستنی باید طوری باشد که بعد از آماده شدن بستنی کمرنگ تر نشود.

اگر می خواهید تیکه های خامه درون بستنی یخ نزند حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید خامه را کمی با چنگال بزنید و توی یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید سپس خامه را درون ظرف ریخته داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

برای تهیه بستنی شکلاتی میتوانید به‌جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد بستنی سنتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

بستنی سنتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین