-
در آیین ارزیابی جایزه ملی تعالی سازمانی مطرح شد

فولاد مبارکه، پیشرو در صنعت

آیین گشایش ارزیابی جایزه ملی تعالی سازمانی با حضور ویدئوکنفرانسی تیم ارزیابی، مدیرعامل، معاونان و ‌چند ‌نفر از مدیران شرکت فولاد مبارکه برگزار شد.

در این نشست ضمن اشاره به جایگاه و اهمیت شرکت فولاد مبارکه بر روند توسعه اقتصادی کشور تاکید شد این شرکت طی سال‌های اخیر باوجود تمام فشارها و تحریم‌های ظالمانه دست از اهداف خود برای رشد و تعالی سازمانی برنداشته و گام‌های موثری در این زمینه برداشته است چراکه فلسفه شکل‌گیری این بنگاه صنعتی براساس پیشرو بودن در صنعت کشور بوده است. به گزارش روابط‌عمومی شرکت فولاد مبارکه، محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل این شرکت با اشاره به اینکه صنعت فولاد در هر کشور یکی از پیشران‌های اقتصادی آن کشور قلمداد می‌شود، خاطرنشان کرد: پیشران بودن صنعت فولاد در کشور ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و شرکت فولاد مبارکه توانسته پیشران اقتصادی کشور باشد.

تحقق صنعت سبز

طیب‌نیا با تاکید بر ضرورت توسعه مبتنی‌بر محیط‌زیست در فولاد مبارکه عنوان کرد: چند روز پیش و در حالی‌ که وضعیت کیفی هوای تمامی نقاط کشور آلوده بود، وضعیت کیفی هوای شهرستان مبارکه پاک بود و این امر نشان می‌دهد فولاد مبارکه با اقدامات خود در زمینه حفظ محیط‌زیست به‌خوبی عمل کرده و اهداف متعالی را برای تحقق صنعتی سبز دنبال کرده است. ایجاد تصفیه‌خانه استحصال پساب شهرهای اطراف، ایجاد شبکه انتقال و ساخت تصفیه‌خانه پساب شهری توسط فولاد مبارکه با سرمایه‌گذاری زیاد، به‌عنوان بزرگ‌ترین سایت تصفیه پساب در کشور و پیشرفته‌ترین آزمایشگاه پایش پساب، از اقدامات کم‌نظیر این شرکت برای جلوگیری از برداشت آب خام در منطقه است. وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی‌بر ضرورت قوی شدن کشور گفت: شرکت فولاد مبارکه در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، در حوزه تکنولوژی و نوآوری پیشرو است و با وجود همه کارشکنی‌های دشمنان انقلاب اسلامی، مسیر تعالی را با سودآوری و افزایش اشتغال پی گرفته است. ویژگی برجسته بزرگ‌ترین واحد صنعتی کشور در پیشران بودن خلاصه نمی‌شود، بلکه رویکرد صنعتی هوشمند، سبز و دارای ارزش افزوده همراه با خودکفایی و بومی‌سازی در این سازمان متعالی دنبال می‌شود. وی با بیان اینکه بومی‌سازی در فولاد مبارکه یک رویکرد اقتصادی نیست، بلکه یک الزام است، گفت: این شرکت با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا در صدد احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی در کنار نیروگاه سیکل ترکیبی است که میزان مصرف آب در این نیروگاه به‌ اندازه یک دویست‌و‌پنجاهم نیروگاه‌های فعلی خواهد بود.

موتور محرک فناوری و نوآوری

طیب‌نیا تاکید کرد: شرکت فولاد مبارکه با حفظ جایگاه خود در حوزه‌های زیرساختی، ورود به کسب‌وکارهای نوین و ایجاد نوآوری، درنظر دارد به‌عنوان موتور محرک فناوری و نوآوری کشور، نه‌تنها در بخش صنایع فولادی، بلکه در دیگر بخش‌های کشور با سرمایه‌گذاری براساس مدل‌های پیشرفته جهانی در صدد تحقق این مهم باشد. طیب‌نیا در پایان بیان کرد: شرکت فولاد مبارکه علاوه‌بر بهینه‌سازی مصرف انرژی در تلاش است در آینده‌ای نزدیک، سازگاری با محیط‌زیست را در همه ابعاد این شرکت به منصه ظهور برساند و در این راستا از دانش متخصصان داخلی بهره گیرد.

تلاش متوازن در همه حوزه‌ها

طیب‌نیا گفت: به توصیه تیم ارزیابی، اولویت ما فقط تولید نخواهد بود و قطعا توسعه پایدار، نوآوری، سرمایه‌گذاری در سرمایه‌های انسانی و تعهد ما به سبز بودن صنعت‌مان و محیط‌زیست به‌عنوان یک صنعت الگو نیز مدنظر خواهد بود. امیدواریم با الگوگیری از بهترین‌ها مسیری را که تا اینجا طی شده نیز در ادامه دنبال کنیم و آموخته‌هایی را که در این دوره ارزیابی داشته‌ایم مدنظر داشته باشیم تا در آینده بیش از پیش مسیر تعالی را طی کنیم و دستاورد ارزشمندی برای فولاد مبارکه کسب کنیم تا افتخاری دیگر بر افتخارات این مجموعه افزوده شود.

فرصت‌های بهبود تولید

محمد ناظمی ‌هرندی، معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه نیز اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه همواره خود را در محک ارزیابی قرار می‌دهد تا فرصت‌های بهبود را شناسایی کند و ارتقا دهد چراکه بر این باوریم این صنعت افتخار ملت است. وی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۲ تاکنون فرآیند ارزیابی به‌ صورت مستمر در شرکت فولاد مبارکه انجام شده است، افزود: حفظ تعالی سازمانی از دستیابی به آن مشکل‌تر است و تلاش کرده‌ایم از سال ۹۱ که برای ‌نخستین‌بار تندیس زرین تعالی سازمانی در کشور را کسب کردیم که با بکارگیری الگوها و رویکردهای موفق جهانی مسیر رشد و تعالی را حفظ کنیم. وی با تاکید بر ضرورت پایداری تولید در فولاد مبارکه، افزود: در راستای پایداری تولید و اطمینان‌بخشی به سهامداران و ذی‌نفعان شرکت فولاد مبارکه برای هرگونه چالش اعم از محدودیت انرژی و تامین مواد اولیه پایدار چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی شده است. معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه بیان کرد: در گزارشی که به تیم ارزیاب تقدیم شده نقشه استراتژیک فولاد مبارکه ارائه شده تا اهداف این شرکت در زنجیره ارزش فولاد و مزیت رقابتی آن تبیین شود.

توجه به تعالی سازمانی

معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه در جلسه اختتامیه نیز گفت: توجه و تمرکز مفهوم تعالی سازمانی بر این است که سازمان‌ها مبتنی‌‌‌بر نگاهی جامع در همه حوزه‌ها به‌ صورت پایدار و با رعایت حقوق همه ذی‌نفعان اقدام کنند. ناظمی هرندی افزود: در هفته‌ای که گذشت، فولاد مبارکه مشغول فرآیند ارزیابی تعالی سازمانی براساس مدل ملی تعالی سازمانی ویرایش ۱۴۰۰ بود. توجه و تمرکز مفهوم تعالی سازمانی بر این است که همه برنامه‌ها و اقدامات سازمان با موضوعات مورد انتظار ذی‌نفعان مختلف هم‌راستا باشد.

وی افزود: شرکت فولاد مبارکه از سال ۸۲ که موضوع تعالی سازمانی در کشور شروع شد در این مسیر حرکت کرده و در سال‌های ۹۱، ۹۳ و ۹۸ موفق به کسب تندیس زرین تعالی شده است. ناظمی هرندی خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه امسال نیز در این ارزیابی شرکت کرد و ۹ دی، مراسم اختتامیه این فرآیند بود و گزارش تیم ارزیابی ارائه شد.

سخن پایانی

فولاد مبارکه طی سال‌های اخیر باوجود تمام فشارها و تحریم‌های ظالمانه دست از اهداف خود برای رشد و تعالی سازمانی برنداشته و گام‌های موثری در این زمینه برمی‌دارد چراکه فلسفه شکل‌گیری این بنگاه صنعتی براساس پیشرو بودن در صنعت کشور بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین