با این شیرینی سوپراز ولنتاین رو در دست داشته باش | طرز تهیه شیرینی قلبی ویژه ولنتاین
شیرینی قلبی نوعی از شیرینیهای مربایی است که به شکل قلب میان تهی تهیه میشود و داخل قلب را با انواع مربا و مارمالاد یا ژله بریلو پر میکنند.
به گزارش ستاره پارسی: شیرینی قلبی یکی از انواع شیرینیهای مربایی است که روش تهیه بسیار آسانی دارد. این شیرینی خوشمزه و زیبا به دلیل داشتن طرح قلب و رنگ قرمز داخل آن یک انتخاب مناسب برای روز ولنتاین یا روز جهانی عشق است. شما میتوانید این شیرینیهای خوشمزه و زیبا را به همین مناسبت بپزید و با یک بسته بندی زیبا تقدیم به عشقتان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی قلبی ویژه ولنتاین همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی قلبی
آرد سفید قنادی: ۲۳۵ گرم
کره: ۱۴۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۴۵ گرم
پودر قند:۷۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ پنس
مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو قرمز: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
۱ـ نکات مربوط به آرد
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
۲ـ نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.
طرز تهیه شیرینی قلبی
۱ـ ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید و وانیل، شکر و پودر قند را به آن اضافه کنید. با همزن برقی حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود؛ سپس زردههای تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را سی ثانیه هم بزنید.
۲ـ آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل یک ظرف دیگر با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود و خمیری شکل بگیرد که به دستتان نچسبد. روی ظرف خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.
۳ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، گلولههای ۴۰ گرمی به اندازه گردو از خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید. حالا با کاتر قلب وسط دایره را بزنید تا طرح قلب روی خمیر بیفتد. اگر قالب قلبی ندارید، با انگشتان دست طرح یک قلب را روی خمیر ایجاد کنید. شیرینیها را کف سینی فر بچینید و سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا شیرینیها بپزد. بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید، اجازه بدهید کاملا خنک شود؛ سپس داخل قلبها را با مارمالاد یا مربای توت فرنگی و یا ژله بریلو قرمز پر کنید. این شیرینی را بهتر است داخل یخچال نگهداری کنید، نوش جان.