-

خبر مهم درباره افزایش حقوق بازنشستگان

متن بازنویسی‌شده مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشست «هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی» با تشکل‌های کارگری و بازنشستگی خراسان رضوی، با اشاره به نقش مهم جامعه بازنشستگان اعلام کرد: این سازمان هر ماه به ۵ میلیون نفر بازنشسته، مستمری‌بگیر و ازکارافتاده در مجموع ۱۰۰ همت حقوق پرداخت می‌کند.

خبر مهم درباره افزایش حقوق بازنشستگان

مصطفی سالاری در ادامه این نشست بیان کرد: ۱۲۵ همت هزینه ماهانه تأمین اجتماعی شامل: ۱۰۰ همت برای پرداخت مستمری حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر و ۲۵ همت هزینه درمان در سازمان انجام می‌شود.

وی افزود: در بهترین حالت، سالانه ۱۲۰۰ همت از محل حق بیمه تأمین می‌شود و حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری داریم که باید از طریق منابع دیگر جبران شود.

اصلاح مصوبه بودجه و دریافت اوراق و سهام

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: در قانون بودجه سال قبل، ۱۸۵ همت برای پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی پیش‌بینی شده بود، اما این رقم «فاقد منبع واقعی» بوده و عملاً امکان پرداخت نداشت.

به گفته وی، پس از چند ماه پیگیری، این موضوع در کمیسیون تخصصی سران قوا اصلاح و مقرر شد علاوه بر پرداخت ۷۰ همت اوراق، ۱۱۵ همت سهام شرکت‌ها به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شود.

تأثیر جنگ و شرایط اقتصادی / دریافت مطالبات

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که شرایط اقتصادی و «وضعیت جنگی منطقه» باعث کاهش حداقل ۱۰۵ هزار میلیارد تومانی وصول در ۶ ماهه نخست سال‌جاری شده است.

وی در ادامه یادآور شد، با پی گیری‌های متعدد و جلب نظر حوزه‌های مختلف در دولت و نهادهای دیگر، در سال گذشته مبلغ ۷۰ همت اوراق و۶۰ همت سهام سودده از دولت به منظور تقویت توان مالی این سازمان دریافت شده است.

افزایش حقوق بازنشستگان / پیش‌بینی بودجه سال آینده

سالاری درباره افزایش حقوق‌ها توضیح داد: در فروردین امسال میانگین افزایش حقوق بازنشستگان ۵۶ درصد و بالاتر از نرخ تورم سال لحاظ شد، اما تورم جدید عملاً اثر این افزایش سالانه را خنثی کرد.

وی همچنین اعلام کرد: برای سال آینده، ۲۷۷ همت در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی مصوب شده و امیدواریم در صحن مجلس نیز به تصویب برسد.

مدیرعامل سازمان در پایان این نشست از همراهی و پیگیری تشکل‌های کارگری و بازنشستگان برای استرداد بانک رفاه کارگران به جایگاه واقعی‌اش قدردانی کرد و خاطرنشان کرد؛ این بانک علاوه بر اینکه متعلق به این سازمان و ذینفعان آن است، به عنوان بازوی مالی و اعتباری سازمان کمک شایانی در تگناها خواهد داشت و با تزریق منابع لازم به به عنوان یک بانک جامع ارتقاء پیدا خواهد کرد.

گفتنی است نشست مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تشکل‌های کارگری و بازنشستگی خراسان رضوی در چارچوب سلسله نشست‌های «هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی» با حضور نصرالله پژمان فر، رئیس کمسیون اصل نود، جمعی از معاونین و مدیران سازمان تأمین اجتماعی و مدیران کل و درمان این استان برگزار شد.

در پایان این نشست کانون بازنشستگان استان خراسان رضوی با اهدای یادبودی، از تلاش‌های مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در بازگرداندن بانک رفاه کارگران به سازمان تقدیر کردند.

منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین