-

افزایش شدید تورم خوراکی‌ها؛ ثبت نرخ ۷۲.۳ درصدی

نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در آذر ماه 1404 به 72.3 درصد رسید.

افزایش شدید تورم خوراکی‌ها؛ ثبت نرخ ۷۲.۳ درصدی

بر اساس گزارش مرکز آمار، نرخ تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها در آذرماه به ۷۲.۳ درصد رسیده است؛ به این معنا که خانوارها برای تهیه اقلام خوراکی و آشامیدنی به‌طور متوسط باید ۷۲.۳ درصد بیشتر از آذر سال ۱۴۰۳ هزینه کنند. در میان گروه‌های کالایی، خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها بیشترین رشد قیمت را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌اند. پس از این گروه، کالاها و خدمات متفرقه با افزایش ۶۹.۵ درصدی در رتبه دوم بیشترین رشد قیمت قرار گرفته‌اند.

افزایش 10 درصدی قیمت لبنیات در یک‌ماه

براساس این گزارش در تورم ماهانه لبنیات و تخم مرغ با افزایش 10.2 درصدی به نسبت ماه گذشته بیشترین رشد قیمتی را به نسبت ماه گذشته تجربه کردند و خانوار برای خرید این قلم کالایی به نسبت ماه گذشته باید حدود 10 درصد بیشتر هزینه کنند.

سیاستگذار اقتصادی برنامه ای ندارد

 در چند ماه گذشته موتور افزایش نرخ تورم در کشور روشن شده است و قیمت کالاها رشد قیمتی زیادی را تجربه کرده است؛ در این شرایط به نظر می‌رسد نهاد‌های سیاستگذار اقتصادی برنامه‌ای برای کاهش رشد تورم ندارند.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین