نمایشگاه تخصصی مواد غذایی هرمزگان به کار خود پایان داد؛
اقدامی برای ارتقای سلامت و کیفیت غذاهای محلی در استان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان، اعلام کرد: نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان با حضور جمعی از مسئولان استانی و متخصصان به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار صمت از بندرعباس، خلیل قاسمی اظهار کرد: در روز پایانی این نمایشگاه، تفاهمنامههایی با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم و تجهیز واحدهای نانوایی استان میان دستگاههای اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صمت با همکاری بخش خصوصی امضا شد.
قاسمی افزود: این تفاهمنامهها با هدف بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقای سطح سلامت در استان هرمزگان تدوین و اجرایی شدهاند.
وی همچنین تأکید کرد: تجهیز و بهروزرسانی واحدهای نانوایی استان بهعنوان یکی از اهداف کلیدی در این همکاریها مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان، اعلام کرد: نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان با حضور جمعی از مسئولان استانی و متخصصان به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار صمت از بندرعباس، خلیل قاسمی اظهار کرد: در روز پایانی این نمایشگاه، تفاهمنامههایی با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم و تجهیز واحدهای نانوایی استان میان دستگاههای اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صمت با همکاری بخش خصوصی امضا شد.
قاسمی افزود: این تفاهمنامهها با هدف بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقای سطح سلامت در استان هرمزگان تدوین و اجرایی شدهاند.
وی همچنین تأکید کرد: تجهیز و بهروزرسانی واحدهای نانوایی استان بهعنوان یکی از اهداف کلیدی در این همکاریها مورد توجه قرار گرفته است.