-

تأیید کیفیت خوب نان‌های سنتی در آذر ۱۴۰۴

بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های غلات، کیفیت نان‌های سنتی کشور در آذر ۱۴۰۴ در سطح «خوب» ارزیابی شده است.

تأیید کیفیت خوب نان‌های سنتی در آذر ۱۴۰۴

به منظور آگاهی از وضعیت سنجش کیفیت نان کشور مطابق با استاندارد 2628 (نان‌های مسطح، ویژگی‌ها و روش‌های آزمون) گروه صنایع پُخت مرکز پژوهش‌های‌ غلات، گزارشی حاصل از جمع‌بندی و تحلیل نتایج آزمایشات تخصصی انجام شده توسط آزمایشگاه‌های کنترل کِیفی در ادارات کل غله سراسر کشور را آماده و ارائه کرد.

به منظور آگاهی از وضعیت سنجش کیفیت نان کشور مطابق با استاندارد 2628 (نان‌های مسطح، ویژگی‌­ها و روش‌های آزمون) گروه صنایع پُخت مرکز پژوهش‌های‌ غلات، گزارشی حاصل از جمع­‌بندی و تحلیل نتایج آزمایشات تخصصی انجام شده توسط آزمایشگاه‌های کنترل کِیفی در ادارات کل غله سراسر کشور را آماده و ارائه کرد.

 در راستای سنجش کارشناسی کیفیت شاخص‌­های حسی نان (خواص ارگانولپتیکی)، آزمایشگاه‌های کنترل کِیفی در ادارات کل غله سرتاسر کشور به صورت ماهانه و با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی، از نان تولیدی نانوایی‌ها نمونه‌‌برداری و مطابق با استاندارد مربوطه، نمره کیفیت نمونه‌‌های اخذ شده را تعیین و به مرکز پژوهش­‌­های ‌غلات ارسال می‌کنند.

در مجموع، با توجه به نحوه درجه­‌بندی، ارقام نمره کِیفی مورد مشاهده در آذر‌ماه 1404، بیانگر ارزیابی نمره خوب کیفیت انواع نان­ سنتی در کشور است.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین