-

هدف‌گذاری اروم تجهیز گستر برای تولید ۲۰ هزار لوله وکیوم در ساعت

قائم‌مقام شرکت اروم تجهیز گستر از برنامه پنج‌ساله این مجموعه برای احداث واحد جدید تولید لوله وکیوم (ژل‌دار) با ظرفیت ۲۰ هزار عدد در ساعت و سرمایه‌گذاری ۱.۲ میلیون یورویی خبر داد.

هدف‌گذاری اروم تجهیز گستر برای تولید ۲۰ هزار لوله وکیوم در ساعت

به گزارش صمت خط تولید لوله‌های ژل‌دار آزمایشگاهی این شرکت با ظرفیت سالانه ۲۰ میلیون عدد و طراحی بومی دستگاه‌ها، پس از سه سال تحقیق و توسعه برای دستیابی به فرمولاسیون ژل جداکننده، با حضور مقامات عالی‌رتبه استانی افتتاح شد.

دکتر آرش تنهایی در حاشیه افتتاح خط تولید لوله‌های ژل‌دار آزمایشگاهی این شرکت گفت: با توجه به وجود نیاز همیشگی در سیستم درمان برای استفاده از تجهیزات و لوازم به‌روز آزمایشگاهی، در برنامه توسعه ۵ ساله، با هدف‌گذاری برای سال ۱۴۱۰، احداث واحد جدیدی با ظرفیت تولید ۲۰ هزار عدد لوله وکیوم (ژل‌دار) در ساعت را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

او افزود: امیدواریم با هزینه‌ای بالغ بر ۱.۲ میلیون یورو، سرمایه‌گذاری در واحد جدید پیش‌بینی شده است.

قائم‌مقام اروم تجهیز گستر تصریح کرد: با رویکردی که در این زمینه داریم، در نظر داریم بر اساس تولید لوله‌های وکیوم (ژل‌دار) اقدام به طراحی و ساخت یکسری دستگاه‌های حساس و کاربردی کنیم که در آینده‌ای نزدیک به اطلاع مسئولان و پزشکان بزرگوار خواهد رسید.

او با اشاره به اتکای این مجموعه به توان داخلی خاطرنشان کرد: با توکل به خداوند و همچنین با اتکا به نیروهای متخصص واحد طراحی و با پیشنهادات و رهنمون‌های مدیریت محترم که تجربه‌ای بالغ بر ۵۵ سال در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی دارد، به اهداف از پیش تعیین‌شده خواهیم رسید.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که اروم تجهیز گستر پیش‌تر خط تولید لوله‌های ژل‌دار آزمایشگاهی را با ظرفیت سالانه ۲۰ میلیون عدد، طراحی بومی دستگاه‌ها و پس از سه سال تحقیق و توسعه برای دستیابی به فرمولاسیون ژل جداکننده افتتاح کرده بود. محصولی که پیش‌تر عمدتاً وارداتی بود و فرمولاسیون ژل جداکننده آن در انحصار شرکت‌های خارجی قرار داشت.

برنامه پنج‌ساله این شرکت برای تولید لوله وکیوم با سرمایه‌گذاری ۱.۲ میلیون یورویی نشان می‌دهد مسیر توسعه و خودکفایی در این مجموعه متوقف نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین