تراشتگن پس از چهار ماه دوری، دوباره به تمرینات بارسلونا برگشت

مارک آندره تراشتگن، دروازه‌بان آلمانی بارسلونا که به دلیل مصدومیت کمر و عمل جراحی بیش از چهار ماه از میادین دور بود، صبح امروز در آستانه دیدار حساس برابر اتلتیکومادرید به تمرینات گروهی تیمش بازگشت.

تراشتگن پس از چهار ماه دوری، دوباره به تمرینات بارسلونا برگشت

مارک آندره تراشتگن، سنگربان باتجربه بارسلونا، پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت ناشی از مصدومیت کمر و عمل جراحی، سرانجام به تمرینات گروهی تیم کاتالان‌ها ملحق شد. این بازگشت درست در آستانه دیدار هفته پانزدهم لالیگا مقابل اتلتیکومادرید اتفاق افتاد و امید تازه‌ای به هواداران بارسا بخشید.

تراشتگن امروز به همراه خوان گارسیا و وویچخ شزنی در تمرینات صبحگاهی بارسلونا حضور داشت. با این حال، شرایط او برای بازگشت به ترکیب اصلی چندان آسان نیست؛ چرا که حضور دو دروازه‌بان دیگر رقابت را برایش دشوار کرده است.

فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی، خبر داده که در آستانه پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی، چندین باشگاه اروپایی علاقه‌مند به جذب تراشتگن هستند. این موضوع می‌تواند آینده او در بارسا را تحت تأثیر قرار دهد، به‌ویژه اگر فرصت بازی‌های منظم در ترکیب اصلی به دست نیاورد. تراشتگن ۳۳ ساله برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم ملی آلمان نیاز دارد تا در سطح باشگاهی به طور مستمر بازی کند.

این دروازه‌بان که تا ژوئن ۲۰۲۸ با بارسلونا قرارداد دارد، تاکنون ۱۷ جام قهرمانی با این تیم کسب کرده است؛ شامل ۶ قهرمانی در لالیگا، ۶ قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.

در تمرینات امروز، غیبت رونالد آرائوخو نیز به چشم آمد. این مدافع اروگوئه‌ای پس از عملکرد ضعیف مقابل چلسی در لیگ قهرمانان اروپا، دیگر در تمرینات گروهی حضور نداشته و گفته می‌شود دیدار برابر اتلتیکومادرید را هم از دست خواهد داد.

بارسلونا که با ۳۴ امتیاز صدرنشین لالیگا است، فردا شب (سه‌شنبه) از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه نوکمپ میزبان اتلتیکومادرید خواهد بود.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین