-

انتقادها بالا گرفت؛ ژول کنده در تیم ملی فرانسه محو شد

عملکرد ضعیف ژول کنده، مدافع بارسلونا، در دیدار اخیر تیم ملی فرانسه برابر اوکراین موجی از انتقادها را در رسانه‌های فرانسوی به دنبال داشت. این بازیکن که پس از غیبت در بازی برابر سلتاویگو به دلیل ناراحتی جزئی، در ترکیب اصلی فرانسه قرار گرفت، نتوانست نمایش قابل قبولی ارائه دهد.

انتقادها بالا گرفت؛ ژول کنده در تیم ملی فرانسه محو شد

ژول کنده، مدافع فرانسوی بارسلونا، یکشنبه گذشته به دلیل ناراحتی جزئی در دیدار برابر سلتاویگو غایب بود و جای او را اریک گارسیا در دفاع راست گرفت. با این حال، کنده برای حضور در اردوی تیم ملی فرانسه راهی پاریس شد و پنجشنبه در دیدار برابر اوکراین در ورزشگاه پارک دو پرنس در ترکیب اصلی قرار گرفت.

او در حالی بازی را آغاز کرد که دو روز پیش از مسابقه با هم‌تیمی‌هایش تمرین نکرده بود. کنده ۸۹ دقیقه در جریان پیروزی ۴-۰ فرانسه مقابل اوکراین به میدان رفت؛ دیداری که با دو گل کیلیان امباپه و گل‌های الیزه و اکیتیکه همراه بود و صعود فرانسه به جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرد.

با این حال، عملکرد کنده ضعیف ارزیابی شد و روزنامه اکیپ نوشت که این بازیکن از فرم بدنی مطلوب دور است. در دقایق پایانی، مالو گوستو جایگزین او شد و برخی کارشناسان معتقدند گوستو در حمله تأثیرگذارتر از کنده است.

از آنجا که فرانسه صعود خود را تضمین کرده، مشخص نیست دیدیه دشان در آخرین بازی مرحله انتخابی برابر آذربایجان بار دیگر به کنده اعتماد کند یا او را نیمکت‌نشین کند تا فرصت ریکاوری داشته باشد. این تصمیم می‌تواند برای آماده‌سازی کامل او در دیدار حساس بارسلونا برابر اتلتیک در لالیگا حیاتی باشد.

کنده در شروع فصل با پیراهن بارسلونا نیز شرایط خوبی نداشته است. در نخستین مسابقات فصل، اریک گارسیا جای او را در دفاع راست گرفته بود و کنده تنها یک بازی را از دست داده اما سه دیدار را از روی نیمکت آغاز کرده است. این روند باعث شده انتقادها از عملکرد او در اسپانیا و فرانسه شدت بگیرد.

منبع: ورزش3

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین