-

پژوهش جدید برای اصلاح حقوق بازنشستگان | صندوق بازنشستگی وارد عمل شد

​مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن تاکید بر لزوم اصلاح نابرابری‌های ناشی از نظام ناعادلانه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تاکید کرد.

پژوهش جدید برای اصلاح حقوق بازنشستگان | صندوق بازنشستگی وارد عمل شد

حجت میرزایی در نشست با کانون‌ها و فعالان صندوق بازنشستگی استان ضمن تبریک هفته دولت، تصریح کرد: نظام ناعادلانه همسان‌سازی حقوق، نابرابری‌هایی را ایجاد کرده است لذا پژوهشی را در صندوق در دست انجام داریم تا آثار این تصمیمات را بررسی و به سیاستگذاران ارائه کنیم؛ هرچند صندوق تصمیم‌گیر نهایی نیست اما می‌تواند نظر کارشناسی و مشورتی بدهد.

وی به مشکلات بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بدهی صندوق به شرکت بیمه‌گر طرف قرارداد حدود پنج هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن به معوقات بیمه بازنشستگان برمی‌گردد.

میرزایی ضمن ابراز امیدواری نسبت به پرداخت در اسرع وقت این بدهی با تخصیص اوراق از سوی دولت، گفت: پیگیری‌های لازم برای ارتقای سطح خدمات بیمه تکمیلی در دست انجام است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور همچنین از اقدامات رفاهی جدید خبر داد و گفت: قراردادی با یک شرکت طرف قرارداد امضا شده که امکان خرید بازنشستگان از ۱۴ هزار فروشگاه سراسر کشور را با بازپرداخت دوماهه و بدون سود فراهم می‌کند که مشکل فنی این طرح رفع شده و به‌زودی اجرایی می‌شود.

به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در روز چهارشنبه پنجم شهریور، میرزایی در پایان تأکید کرد: حفظ تجربه ارزشمند کارکنان باسابقه و برنامه‌ریزی برای جایگزینی نیروهای در آستانه بازنشستگی باید به‌طور جدی دنبال شود تا تداوم خدمات‌رسانی به بازنشستگان تضمین شود.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین