-

انهدام موشک‌های یمنی در آسمان عربستان

رسانه‌های اسرائیلی ادعا کردند دو موشک که از یمن به سمت اسرائیل شلیک شده بودند در آسمان عربستان منفجر و منهدم شدند.

انهدام موشک‌های یمنی در آسمان عربستان

 رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که دو موشک که امروز صبح از یمن به سمت اسرائیل شلیک شده بودند، در آسمان عربستان منهدم شدند. این گزارش می‌گوید که هیچ‌گونه عملیات ضدموشکی توسط اسرائیل یا فعال شدن آژیر‌های خطر در اراضی اشغالی صورت نگرفته است.

رادیو و تلویزیون اسرائیل (هیئت پخش اسرائیل) گزارش داد: «حوثی‌ها چند دقیقه پیش دو موشک به سمت اسرائیل شلیک کردند. هر دو موشک در آسمان عربستان منفجر شدند و سقوط کردند، بدون آنکه ارتش دفاعی اسرائیل موشک‌های رهگیر شلیک کند.»

این رسانه در بیانیه‌ای افزود: «ارتش اسرائیل شلیک‌ها را زیر نظر داشت و برای انهدام آنها آماده شد. اما پیش از شلیک موشک‌های ضدموشک، موشک‌های حوثی‌ها در هوا منفجر شدند و بر فراز عربستان سقوط کردند. هیچ اخطاری در اسرائیل فعال نشد و هیچ تغییری در روال عادی (زندگی) ایجاد نشد.»

روز گذشته، دوشنبه، ارتش اسرائیل اعلام کرد که یک پهپاد را که از یمن شلیک شده بود، سرنگون کرده است.

در بیانیه آمده بود: «یک پهپاد که از یمن شلیک شده بود، پیش از ورود به حریم هوایی اسرائیل، مورد هدف قرار گرفت و سرنگون شد.»

انفجار موشک های یمنی در آسمان عربستان گمانه زنی ها را درباره اینکه آیا ریاض در حمایت از اسرائیل موشک های یمنی را منهدم می کند، تقویت کرده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین