لرزشهای شدید در عسلویه؛ زمینلرزه ۵.۲ ریشتری
زلزله ای به بزرگی 5.2 ریشتر12 بهمن 1404، عسلویه در استان بوشهر را لرزاند.
زمین لرزه ای به بزرگی 5.2 ریشتر امروز، 12 بهمن 1404، منطقه عسلویه در استان بوشهر را به لرزه درآورد.
کورش دهقان در گفتوگو در بوشهر به ثبت زلزله به بزرگی 5.2 ریشتر در عسلویه جنوب استان بوشهر اشاره و خاطرنشان کرد: این زمینلرزه ساعت 8 و 41 دقیقه امروز در حوالی عسلویه ثبت شد که تاکنون گزارش مبنی بر خسارت و تلفات ارائه نشده است.
دهقان طول جغرافیایی این زمینلرزه را 52.54 و عرض آن 27.27 اعلام و بیان کرد: این زلزله در 23 کیلومتری عسلویه و 250 کیلومتری مرکز استان بوشهر ثبت شده است.
وی با بیان اینکه این زمینلرزه در عمق 18 کیلومتری زمین ثبت شده است، گفت: در پی وقوع این زمین لرزه تیمهای ارزیاب و امدادگران برای رسیدگی به حوادث احتمالی به موقعیت زلزله اعزام شدند.

احساس زمین لرزه در مناطق اطراف
بر اساس گزارش ها، این لرزش در مناطق دیگری همچون کوشکنار واقع در هرمزگان و گله دار در استان فارس نیز احساس شده است، که بیانگر حوزه گسترده تأثیر این زلزله می باشد.