کشف سه انبار کالای قاچاق در غرب تهران
فرماندهی انتظامی غرب استان تهران اعلام کرد که سه انبار بزرگ حاوی کالاهای قاچاق در این منطقه شناسایی و کشف شدهاند.
طی روزهای گذشته، نیروهای پلیس غرب استان تهران موفق به شناسایی سه انبار بزرگ نگهداری کالای قاچاق در شهرستانهای شهریار، ملارد و بهارستان شدند. در جریان این عملیات، مقادیر قابلتوجهی از اموال قاچاق به ارزش چند میلیارد تومان کشف و توقیف گردید.
سرهنگ مجید عسکری نیا فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان درباره اولین انبار کشف شده گفت: به پلیس خبر رسید که در این شهرستان، یک انبار فعالیت مشکوک دارد و بررسی صحت این خبر توسط همکارانم بررسی شد. پس از دریافت حکم قضائی، ماموران از این انبار بازدید کردند.
وی افزود: در بازرسی از انبار، ۵۹ دستگاه یخچال، ۲۳۰ دستگاه جاروبرقی ، ۳ دستگاه ماشین لباسشویی، ۲ دستگاه ماشین ظرفشویی، یک دستگاه اجاق گاز و تعداد ۱۱ دستگاه پتوشور فاقد هرگونه مدارک کشف و برابر دستور قضائی، این انبار پلمب شد. ارزش کالاهای مکشوفه را بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال است.
سرهنگ داریوش صادقی فرد، رئیس پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران نیز درباره این انبار گفت: اخبار و اطلاعاتی در خصوص فعالیت مشکوک یک انباری در یکی از محلات شهریار به دست آمد. با شناسائی محل انباری در اندیشه شهریار، با هماهنگی قضائی در بازرسی از آن، ۱۱ هزار و ۱۵۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف و برابر دستور قضائی این انبار پلمب شد.وی افزود: کارشناسان ارزش کالای قاچاق مکشوفه را بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
سرهنگ کیانوش نورمحمدی، فرمانده انتظامی شهرستان ملارد درباره انبار دوم گفت: گزارشی مبنی بر فعالیت یک انبار غیرمجاز، به دست پلیس رسید. با هماهنگی قضائی در بازرسی از آن، ۲۷ دستگاه کولرگازی قاچاق و فاقد هرگونه مدارک کشف و برابر دستور قضائی، این انبار پلمب شد.
وی ارزش کالای قاچاق مکشوفه را بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال گزارش شده است.هر سه مالک این انبارها توسط پلیس دستگیر و اموال مکشوفه نیز توقیف شدند.