-

تیراندازی پلیس به خودروی فاقد پلاک در هویزه منجر به فوت کودک شد

فرمانده انتظامی هویزه از وقوع تیراندازی به یک خودروی فاقد پلاک در شامگاه ۲۵ مهر خبر داد که در پی آن دو کودک مجروح شدند و یکی از آن‌ها جان باخت. پرونده با دستور ویژه فرمانده انتظامی استان خوزستان در حال بررسی است.

تیراندازی پلیس به خودروی فاقد پلاک در هویزه منجر به فوت کودک شد

سرهنگ مالک حزبائی، فرمانده انتظامی شهرستان هویزه، جزئیات حادثه تیراندازی شامگاه ۲۵ مهر را تشریح کرد. به گفته وی، حوالی ساعت ۲۱:۳۰، مأموران انتظامی در حال گشت‌زنی بودند که با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مشکی فاقد پلاک مواجه شدند. مأموران به راننده دستور ایست دادند، اما وی بدون توجه اقدام به فرار کرد.

در جریان تعقیب و گریز، مأموران طبق قانون به‌کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی برای توقیف خودرو کردند. پس از توقف خودرو، مأموران متوجه حضور دو کودک خردسال در صندلی عقب شدند که در اثر تیراندازی مجروح شده بودند. هر دو کودک به سرعت به بیمارستان منتقل شدند، اما متأسفانه یکی از آن‌ها علیرغم تلاش‌های پزشکی جان خود را از دست داد.

سرهنگ حزبائی ضمن ابراز تأسف و تسلیت به خانواده کودک فوت‌شده، اعلام کرد که فرمانده انتظامی استان خوزستان دستور ویژه‌ای برای بررسی دقیق این پرونده صادر کرده است. وی تأکید کرد که نتیجه تحقیقات پس از تکمیل مراحل قانونی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این حادثه واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی و رسانه‌ها به دنبال داشته و افکار عمومی خواستار شفاف‌سازی درباره نحوه اجرای قانون و رعایت اصول ایمنی در عملیات‌های پلیسی شده‌اند.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین