-

شناسایی باند سرقت لوازم خودرو به سرکردگی یک زن

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند سرقت لوازم خودرو در محله افسریه خبر داد. در این عملیات، یک زن به‌عنوان سرکرده باند، به‌همراه سه سارق و یک مالخر حرفه‌ای بازداشت شدند.

شناسایی باند سرقت لوازم خودرو به سرکردگی یک زن

سرهنگ رسول بهرامی، سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، اعلام کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در روزهای اخیر، مأموران کلانتری افسریه با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق به شناسایی چهره سارقان و محل اختفای آنان شدند.

وی افزود: سرکرده این باند، زن جوانی است که به‌صورت مستقل سوژه‌های سرقت را شناسایی کرده و آن‌ها را به همدستان خود معرفی می‌کرد. بنا بر اظهارات وی، اموال سرقتی توسط خودش به مالخر تحویل داده می‌شد و درآمد حاصل از فروش میان اعضای گروه تقسیم می‌گردید.

بهرامی ادامه داد: شب گذشته، مأموران در جریان اجرای عملیات، یکی از سارقان را حین ارتکاب جرم مشاهده کردند. این فرد با بی‌توجهی به فرمان ایست پلیس اقدام به فرار کرد که در جریان تعقیب و گریز، با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح از ناحیه پا مجروح و دستگیر شد.

وی تصریح کرد: متهم ضمن اعتراف به چندین فقره سرقت، دو همدست خود را که نقش خریدار اموال مسروقه را داشتند معرفی کرد. در ادامه عملیات، هر دو نفر نیز شناسایی و بازداشت شدند.

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت در پایان خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، بیش از ۵۸ قلم اموال مسروقه شامل ضبط صوت، باند، باتری و لاستیک خودرو کشف و ضبط شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین