-

قاتل خبرنگار ایرنا به قصاص محکوم شد

صدور حکم قطعی دادگاه کیفری استان تهران، قاتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا که آبان‌ماه ۱۴۰۳ به دست همسرش به قتل رسید، به قصاص نفس محکوم شد. همچنین به دلیل صدمات غیرمؤثر در قتل، پرداخت دیه نیز در حکم لحاظ شده است

قاتل خبرنگار ایرنا به قصاص محکوم شد

وکیل اولیای دم منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا، اعلام کرد که حکم قطعی قصاص نفس برای متهم این پرونده صادر و به طرفین ابلاغ شده است. این پرونده که در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ در وقت فوق‌العاده و در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مهدی شجاعی رسیدگی شد، اکنون به مرحله اجرای حکم رسیده است.

مجید اسدی، وکیل خانواده مقتول، در گفت‌وگویی با رسانه‌ها اظهار کرد: «متهم به قتل عمدی محکوم به قصاص نفس شده و به دلیل صدمات غیرمؤثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.»

او افزود: «برای اجرای حکم قصاص، پرداخت تفاضل دیه ضروری است. لایحه‌ای برای تأمین این مبلغ از صندوق تأمین خسارت‌های بدنی به قوه قضاییه ارسال شده است. همچنین مرحومه بابت مهریه نیز طلبکار بوده و ممکن است بخشی از تفاضل دیه از این محل تأمین شود.»

اسدی تأکید کرد که در مواردی که قتل به شکل بی‌رحمانه و خشن انجام شده و امکان تبدیل حکم قصاص به مجازات‌های دیگر وجود ندارد، پرداخت تفاضل دیه از بیت‌المال معمولاً امکان‌پذیر است.

منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا، صبح روز شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ در منزل شخصی‌اش توسط همسرش به قتل رسید؛ حادثه‌ای که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و جامعه خبری کشور داشت.

منبع: اقتصاد نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین