-

این محصول هم لاکچری شد

دبیر انجمن انجمن تولیدکنندگان ماالشعیر و مالت گفت: عدد تولید ماالشعیر در ۵ سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون لیتر در سال بود این در حالیست که سال گذشته میزان تولید ماالشعیر به عدد ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون لیتر رسیده است.

حمیدرضا کمال علوی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی نرخ انواع ماءالشعیر ، گفت: سازمان حمایت ۲ سال است که مجوز نرخ‌گذاری ماءالشعیر برای انجمن را سلب کرده است چراکه آن را مصداق تبانی می‌داند از این‌رو قیمت‌گذاری به شرکت‌ها محول شده و در صورت نیاز شرکت‌ها از نحوه محاسبه قیمت‌گذاری خود دفاع می‌کند.

وی با بیان اینکه ماندن در بازار رقابتی باعث شده است برندها حداقل حاشیه سود را بر محصول نهایی خود درج کنند، افزود: نرخ ۵۶ قلم مواد اولیه در نرخ ماءالشعیر تاثیر‌گذار است.


این فعال اقتصادی ادامه داد: ۴۴ شرکت عضو انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت هستند که درحال‌حاضر ۱۹ شرکت مبادرت به تولید ماءالشعیر می‌کنند.

کمال علوی میزان صادرات ماءالشعیر را کاهشی دانست و افزود: تامین مواد اولیه برای شرکت‌ها دشوار شده است از این‌رو بر تامین نیاز بازار داخلی متمرکز شده‌اند.

دبیر انجمن انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مواد اولیه تولید ماءالشعیر وارداتی است، تاکید کرد: دانه‌های مالت، جو، رازک، اسانس‌ها و قوطی آلومینیوم وارداتی است.

به گفته وی؛ تولید ماءالشعیر در ۵ سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون لیتر در سال بود این در حالیست که سال گذشته میزان تولید ماءالشعیر به عدد ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون لیتر رسیده است.

کمال علوی در پاسخ به این پرسش که از این میزان تولید چه مقدار از آن در داخل کشور مصرف می‌شود؟ تاکید کرد: در خوشبینانه‌ترین حالت ۱۰ درصد از حجم تولید صادر و ۴۰۰ میلیون تن از تولید مصرف داخلی می‌شود.

این فعال اقتصادی با اشاره به کاهش مصرف ماءالشعیر، افزود: ماءالشعیر جزو کالاهای لوکس گروه ۳ محسوب می‌شود و مصرف‌کنندگان برای تامین کالاهای اساسی و اولیه خود هزینه می‌کنند. مطابق با آخرین گزارشی که از چند فروشگاه زنجیره‌ای به‌دست من رسیده است از هر ۱۰۰ خریدار ۲ تا ۳ نفر اقدام به خرید نوشیدنی و ماءالشعیر می‌کنند.


منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین