-

رونمایی کتاب «دین مسئله» در انتشارات فروهر

رونمایی کتاب  «دین  مسئله» در انتشارات فروهر

جمعه ۱۵ آبان انتشارات فروهر از سری نشست‌های فرهنگی خود میزبان میهمانان مراسم رونمایی از کتاب  «دین مسئله» خواهد بود.

نویسنده این کتاب ناهید رحمدل از پژوهشگران و نویسندگان کشورمان می‌باشد.

وی دانش آموخته رشته زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و  فارغ التحصیل رشته زبان‌های باستانی ایران در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشد. وی علاوه بر پژوهش و نویسندگی در روزنامه‌نگاری هم تجربیاتی به همراه دارد‌.

از ان جمله می‌توان  روزنامه روزگار امید را نام برد که با سردبیری او پا به عرصه مطبوعات نهاد. روزنامه روزگار امید تنها روزنامه‌ای است که با محوریت موضوعی امورخیریه‌ها و سالمندان و مسئولیت‌های اجتماعی منتشر می‌شود.

ناهید رحمدل در سال ۱۳۹۵ کتاب «ققنوس صنعت چاپ ایران» را منتشر کرد که به زندگینامه و ‌فعالیت‌های یکی از پیشکسوتان صنعت چاپ ایران می‌پردازد.

او با مجموعه داستان پاریس، من و‌آن ماهی در سال ۱۳۹۶  توانست دیدگاه‌های متفاوتی را در جامعه ادبی کشور رقم بزند.

کتاب «دین مسئله» آخرین اثر منتشر شده از اوست که جمعه ۱۵ ابان ساعت ۱۷ تا ۱۹ در انتشارات فروهر طی مراسمی با حضور پژوهشگران و نویسندگان و همچنین عموم علاقمندان رونمایی خواهد شد.

موضوع کتاب باز‌می‌گردد به اوایل دوران قاجار و معظلات و مشکلات زندگی جامعه زردشتیان درآن دوران.

در سال‌های حکومت شاهزاده محمدولی میرزا (پسر فتحعلیشاه قاجار‌) حاکم یزد، قصه تکراری کفر زرتشتیان باز تکرار شد و سخن چینان بدخواه ذهن شاهزاده را نسبت به بهدینان آن دیار پریشان ساختند. او با طرح پرسش‌هایی کوشید تا باور جامعه زرتشتی را نسبت به مسائل بنیادین هستی جویا شود. شاهزاده از توحید، نبوت و معاد و... پرسید و موبدان پاسخ گفتند. دفتر پیش رو خوانش نسخه دستنویس منثور و همچنین نسخه نظم رساله‌ای است که بعدها «دین مسئله» نام گرفت.

این متن بیانگر میراث کلامی نزد موبدان زرتشتی است که با تبحر و مهارت خاصی که سده ها در مناظرات داشتند، با درایت خاص خود توانستند  پاسخ های منطقی به حاکم ارائه داده و حقانیت خود را به عنوان جامعه ای اهل دیانت اثبات نمایند.

این برنامه با سخنرانی دکتر حمیدرضا دالوند و همچنین نویسنده اثر همراه خواهد بود.

شرکت در این نشست ادبی برای عموم آزاد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین