-

نصر فریمان با تأمین مالی ۱۰۰۰ شغل می‌سازد

عبدالرحیم مطهری، مدیرعامل شرکت داروسازی نصر فریمان، در مراسم افتتاح طرح توسعه و خط تولید جدید این شرکت، با مرور مسیر سه‌دهه‌ای مجموعه، از آمادگی برای ایجاد هزار شغل و افتتاح دو شرکت زایشی در صورت تأمین مالی خبر داد و بر کیفیت تولید داخلی، صادرات و توسعه زنجیره‌ای فعالیت‌ها تأکید کرد.

نصر فریمان با تأمین مالی 1000 شغل می‌سازد

به گزارش صمت در جریان افتتاح فاز عملیاتی طرح توسعه و خط تولید جدید داروهای غیرتزریقی دامی شرکت داروسازی نصر فریمان، عبدالرحیم مطهری با اشاره به تاریخچه فعالیت این مجموعه گفت: نصر فریمان از سال ۱۳۷۵ با تولید داروهای تزریقی آغاز به کار کرد و امروز به یکی از تولیدکنندگان مطرح داروهای دامپزشکی در کشور و منطقه تبدیل شده است.

وی با تأکید بر کیفیت و تولید داخلی افزود: بخشی از محصولاتی که پیش‌تر با هزینه بالا از خارج تأمین می‌شد، اکنون در داخل و با رعایت استانداردهای لازم تولید می‌شود. به گفته مطهری، محصولات این شرکت علاوه بر بازار داخلی به کشورهای مختلف صادر می‌شود و این ظرفیت نیازمند نگاه صنعتی و حمایت ویژه است.IMG_3927-1-scaled

مدیرعامل نصر فریمان همچنین از توسعه زنجیره‌ای فعالیت‌های مجموعه خبر داد و گفت: توسعه این شرکت به داروهای دامپزشکی محدود نمانده و مجموعه‌ای فعال در حوزه داروهای انسانی نیز شکل گرفته که تولید محصولاتی مانند قطره‌های چشمی را دنبال می‌کند.

مطهری در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در صورت تأمین مالی به صورت تسهیلاتی، زمینه اشتغال حدود یک هزار نفر فراهم می‌شود و دو شرکت زایشی مجموعه در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

این اظهارات در جریان بازدید و افتتاح طرح توسعه شرکت داروسازی نصر فریمان مطرح شد؛ طرحی که با هدف افزایش ظرفیت تولید داروهای غیرتزریقی دامی و تنوع‌بخشی به سبد محصولات این مجموعه اجرا شده است. نصر فریمان با مساحتی بالغ بر ۳۳٬۰۰۰ متر مربع، بزرگ‌ترین تولیدکننده داروهای استریل تزریقی دامپزشکی در ایران است و با رعایت الزامات GMP و استانداردهای USP، BP و EP، توانایی تولید روزانه بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ واحد داروی استریل تزریقی را داراست.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین