-

بامری: منافع ارز ترجیحی به مردم می‌رسد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با دفاع از حذف ارز ترجیحی تأکید کرد این اقدام یک ضرورت عقلایی برای اصلاح زنجیره توزیع یارانه بود. هدف اصلی حذف نظام ارز چندنرخی و اعطای کالابرگ به مردم این است که ارز ترجیحی از حلقه‌های ابتدایی حذف و منافع آن مستقیماً به مردم منتقل شود که نتیجه آن به نفع معیشت مردم خواهد بود.

بامری: منافع ارز ترجیحی به مردم می‌رسد

'گزارش صمت:‌ رحمدل بامری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار صمت با اشاره به روند حذف ارز ترجیحی و تاثیرات آن بر اقتصاد کشور، اظهار داشت: اصل این تصمیم اقدامی لازم و اجتناب‌ناپذیر بود و باید انجام می‌گرفت.

به گفته وی، حذف ارز ترجیحی از ابتدای زنجیره واردات و رساندن منافع آن به انتهای زنجیره یعنی مردم، اقدامی منطقی و در راستای عدالت اقتصادی بود. اصل کار درست بود، اما در مرحله اجرا کاستی‌هایی وجود داشت ولی از تصمیم دولت در این برهه حساس و حذف رانت باید دفاع کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: پس از بروز برخی چالش‌ها، جلسات مشترکی میان مجلس و دولت برگزار و نظارت‌ها تقویت شد. همچنین تأمین اعتبار لازم برای سازوکارهای نظارتی در دستور کار قرار گرفت تا روند اجرا به مسیر صحیح بازگردد.

بامری تأکید کرد: هدف اصلی حذف نظام ارز چندنرخی و اعطای کالابرگ به مردم این است که ارز ترجیحی از حلقه‌های ابتدایی حذف و منافع آن مستقیماً به مردم منتقل شود که نتیجه آن به نفع معیشت مردم خواهد بود.

 عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به وجود برخی مخالفت‌ها با طرح حذف ارز ترجیحی، افزود: طبیعی است کسانی که پیش‌تر از این سازوکار منتفع می‌شدند، با اجرای طرح مخالفت کنند و حتی در مسیر اجرا ایجاد چالش کنند، اما این موضوع از ضرورت و عقلانیت تصمیم نمی‌کاهد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اصلاح ساختارهای اقتصادی همواره با دشواری‌هایی همراه است، اما آنچه اهمیت دارد اجرای صحیح و نظارت مستمر برای اطمینان از رسیدن منافع به مردم است.

بامری در پایان تأکید کرد: حذف ارز ترجیحی، به شفافیت بیشتر اقتصادی، کاهش سوءاستفاده‌ها و هدفمند شدن حمایت‌ها منجر می‌شود و در نهایت به سود مردم تمام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

پخش زنده

آخرین اخبار

پربازدیدترین