-
در گفتگوی صمت با مدیر عامل شرکت توانیر مطرح شد؛

افزایش سهم بخش خصوصی در تولید و تجارت برق | معاملات برق در بورس از ۴۰ درصد عبور کرد

مصطفی رجبی‌مشهدی، مدیر عامل شرکت توانیر، با تشریح آخرین وضعیت حضور بخش خصوصی در صنعت برق، اعلام کرد که سهم این بخش در تولید و تجارت برق به شکل قابل‌توجهی افزایش یافته و معاملات برق در بورس انرژی از مرز ۴۰ درصد گذشته است.

افزایش سهم بخش خصوصی در تولید و تجارت برق | معاملات برق در بورس از ۴۰ درصد عبور کرد

به گزارش صمت، مصطفی رجبی‌مشهدی مدیر عامل شرکت توانیربا اشاره به نقش روزافزون بخش خصوصی در ساختار صنعت برق کشور گفت: در حال حاضر حدود ۶۰ درصد تولید برق توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و این روند نشان‌دهنده جایگاه تثبیت‌شده سرمایه‌گذاران و فعالان خصوصی در توسعه زیرساخت‌های انرژی کشور است.

وی افزود: در بسیاری از بخش‌های تخصصی و حتی حوزه‌هایی که پیش‌تر به‌صورت حاکمیتی انجام می‌شد، امروز پیمانکاران بخش خصوصی حضور فعال دارند؛ از جمله در حوزه تعمیرات، پشتیبانی و عملیات فنی. تقریبا بخش عمده این فعالیت‌ها بر عهده شرکت‌های خصوصی قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت توانیر در ادامه برنامه‌های کلان حوزه برق را تشریح کرد و گفت: «یکی از اهداف اصلی ما، کاهش سهم دولت در تجارت برق و انتقال تدریجی این بخش به سازوکارهای بازار است. طبق برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری ۳۰ درصدی انجام شده بود، اما خوشبختانه امروز بیش از ۴۰ درصد معاملات برق در بورس انرژی صورت می‌گیرد.

رجبی‌مشهدی این روند را نشانه‌ای روشن از شفافیت، رقابت‌پذیری و جذابیت بخش برق برای سرمایه‌گذاران دانست و تأکید کرد: «افزایش سهم بخش خصوصی و گسترش معاملات بورسی از مهم‌ترین مسیرهای رسیدن به پایداری اقتصادی و توسعه پایدار صنعت برق خواهد بود.»

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین