-
مدیرعامل تاصیکو تاکید کرد؛

ضرورت توسعه صادرات و بین‌المللی‌سازی با کنسرسیومی از کشورهای مختلف

مدیرعامل تاصیکو بر اهمیت بین‌المللی‌سازی و توسعه صادرات از طریق جلب مشارکت کشورهای مختلف و همکاری‌های بین‌المللی از طریق تشکیل کنسرسیوم و با تاکید بر فعالیت‌ها و ظرفیت‌های شستا و این هلدینگ معدنی در حوزه تامین انرژی برای هوش مصنوعی و AI تاکید کرد.

ضرورت توسعه صادرات و بین‌المللی‌سازی با کنسرسیومی از کشورهای مختلف

به گزارش روابط عمومی شرکت‌ سرمایه‌گذاری صدر تامین (تاصیکو)، سید علیرضا سیاسی‌راد،  مدیرعامل تاصیکو در جلسه بررسی ظرفیت‌های توسعه صادرات و بین المللی‌سازی شرکت‌های تابعه هلدینگ تاصیکو، اظهارکرد: بین‌المللی‌سازی و توسعه صادرات به عنوان یک منبع تامین مالی پایدار از اهمیت بالایی برای تاصیکو برخودار است و همواره در جلسات مختلف با شرکت‌های تابعه مورد تاکید قرار گرفته است.

سیاسی‌راد تاکید کرد: باید در حوزه بین‌المللی‌سازی و توسعه صادرات، با همکاری کشورهای مختلف می‌توان نقش مهمی در حوزه فناوری‌های نو و هوش مصنوعی ایفا کرد. البته در این حوزه پژوهش‌ها و طرح‌های بسیاری مانند تامین انرژی حوزه هوش مصنوعی و AI مطرح شده که می‌توان در مجموعه شستا و تاصیکو و از طریق کنسرسیومی از کشورهای مختلف آن را تعریف و اجرایی کرد.

مسعود کمالی اردکانی، معاون توسعه کسب و کار بین‌الملل شستا نیز در این جلسه ضمن بررسی کامل ظرفیت‌های توسعه صادرات و بین المللی‌سازی شرکت‌های تابعه هلدینگ تاصیکو اظهار کرد: ارزیابی‌های لازم در این شرکت‌ها به صورت کامل انجام شده و سایزبندی و طبقه‌بندی آن‌ها از منظر توان و پتانسیل‌های صادراتی نیز صورت گرفته است.

وی افزود: همچنین برای هر یک از شرکت‌ها بنا بر کلاسی که از منظر صادراتی قرار دارند و بر اساس کیفیت و توان تیم صادراتی‌شان، برنامه‌های مختلفی تعریف شده و در حال پیاده سازی است.

معاون توسعه کسب و کار بین‌الملل شستا در ادامه با اشاره به توان صادراتی هر یک از شرکت‌های تابعه تاصیکو و طرح‌های توسعه محصول و پروژه‌های سرمایه‌گذاری صادراتی آن‌ها، گفت: برنامه راهبردی تاصیکو برای توسعه صادرات و بین‌المللی‌سازی شرکت‌های تابعه  باید به گونه‌ای باشد که ضمن آموزش، توانمندسازی و هم‌افزایی دانش صادرات درون هلدینگ، پیگیری مناسبی برای اجرای برنامه صادراتی شرکت‌های تابعه صورت گیرد و بکارگیری مشاوران توسعه صادرات و عارضه یابی مشکلات صادراتی، حضور هدفمند و برنامه ریزی شده در نمایشگاه های بین المللی، راهبری پروژه‌های سرمایه‌گذاری صادراتی تاصیکو و تشکیل کمیته صادرات هلدینگ نیز در دستور کار قرار گیرد.

جلسه بررسی ظرفیت‌های توسعه صادرات و بین المللی‌سازی شرکت‌های تابعه هلدینگ تاصیکو با حضور سید علیرضا سیاسی‌راد مدیرعامل تاصیکو، مسعود کمالی اردکانی، معاون توسعه کسب و کار بین‌الملل شستا و سایر مدیران و معاونین این هلدینگ معدنی در سالن جلسات شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین برگزار شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین