حضور اردشیر سعدمحمدی در پنل تخصصی صادرات فولاد در سمپوزیوم بین‌المللی فولاد ۱۴۰۴

حضور اردشیر سعدمحمدی در پنل تخصصی صادرات فولاد در سمپوزیوم بین‌المللی فولاد ۱۴۰۴

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، در نخستین پنل تخصصی سمپوزیوم بین‌المللی فولاد ۱۴۰۴ با عنوان *«صادرات فولاد در تنگنای سیاست؛ تحریم و اسنپ‌بک»* حضور خواهد داشت.

این پنل که به همت گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد برگزار می‌شود، سه‌شنبه ششم آبان‌ماه در **جزیره کیش** و در محل مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار خواهد شد.

در این نشست، جمعی از مدیران ارشد صنعت فولاد کشور از جمله بهرام سبحانی(رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد)، امین ابراهیمی(مدیرعامل فولاد خوزستان) و علیرضا رحیم (مدیرعامل فولاد هرمزگان) به همراه اردشیر سعدمحمدی به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صادرات فولاد ایران در شرایط تحریم خواهند پرداخت.

اردشیر سعدمحمدی با سابقه‌ای طولانی در مدیریت صنایع معدنی و فولادی کشور، یکی از چهره‌های تأثیرگذار در سیاست‌گذاری و توسعه زنجیره فولاد به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین