-

بورس در آستانه مرداد؛ امید یا ادامه رکود؟

بازار سهام آخرین روز تیرماه را در وضعیت متعادل ضعیف سپری کرد. روزی که هیاهوی مجامع بورسی و غیاب سهم‌های لیدر، موجب کندی روند معاملات شد. اما آیا بورس می‌تواند دومین ماه تابستان داغ امسال را در مسیر پررونق و سودساز آغاز کند؟

بورس در آستانه مرداد؛ امید یا ادامه رکود؟

بازار سهام در چهارمین روز معاملاتی هفته پایانی تیرماه، روندی نسبتا متعادل را پیمود اما همچنان با خروج پول حقیقی روبرو بود. طی معاملات روز سه‌شنبه اگرچه حجم و ارزش معاملات خرد اندکی بهبود یافت اما همچنان فاصله خود را با روزهای اوج حفظ کرد.

برگزاری همزمان مجامع لیدرهایی نظیر خودرویی‌ها و بانکی‌ها به‌ویژه بانک ملت، در  کم‌جانی بازار بی‌تاثیر نبود. اما آیا این روند کم‌رونق در دومین ماه سال جای خود را به معاملات پرشور و سودآفرین می‌دهد؟

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 1 مرداد 1404

بازار سهام تیرماه را با بازدهی منفی 4.7 شاخص کل بورس و ریزش 7.6 شاخص هم‌وزن به پایان برد تا زنگ خطر را برای تمامی سهم‌های کوچک و بزرگ بازار به صدا درآورده باشد. بازار سهام طی این مدت عموما با خروج سنگین پول حقیقی روبرو بود و 38 هزار و 300 همت پول حقیقی از سهام، صندوق‌های سهامی و مختلط و حق تقدم‌ها خارج شد.

با توجه به این تصویر از بورس و سیگنال‌های مبهم و غیرقابل اتکای سیاسی، به نظر می‌رسد بازار سهام مردادماه را نیز در جست‌وجوی امید و ثبات آغاز کند. به‌ویژه اینکه نخستین روز مردادماه با آخرین روز معاملاتی هفته مصادف شده و به طور سنتی، موجی از فروش را تجربه خواهد کرد.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین