-

تعمیرات اساسی سکوهای گازی فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی پایان یافت

تعمیرات اساسی سکوهای گازی فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی با ثبت بیش از ۸ هزار نفر ساعت کار ایمن و انجام ۹۱۰ دستورکار تعمیراتی پایان یافت.

تعمیرات اساسی سکوهای گازی فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی پایان یافت

به گزارش روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس، علی عادلی‌نیک رئیس عملیات تولید سکوهای ناحیه یک پارس جنوبی با اعلام این خبر گفت: تعمیرات اساسی سکوهای گازی فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی از ۱۱ تیرماه آغاز شد و پس از یک دوره زمانی برنامه‌ریزی شده، ۲۶ تیرماه پایان یافت. 

وی با اشاره به انجام ۹۱۰ دستورکار تعمیراتی در سکوهای گازی SPD20 و SPD21 گفت: برای انجام این دستورکارها ۸هزار و ۶۸۴ نفر ساعت کار ایمن و بدون حادثه انجام شد. 

عادلی‌نیک با بیان اینکه تیم‌های تعمیرات اساسی با وجود گرمای شدید و رطوبت بالای هوا در خلیج فارس،  دستورکارهای تعمیراتی در حوزه‌های بازرسی، مکانیک، برق و ابزار دقیق را بدون هیچ حادثه‌‌ای اجرا کردند، تصریح کرد: در برنامه تعمیرات اساسی امسال سکوهای SPD20 و SPD21 پارس جنوبی، فعالیت‌های تعمیراتی با موفقیت اجرا شد و این سکوها طبق برنامه‌ زمانی مشخص شده، مجددا در مدار تولید قرار گرفتند.

رئیس عملیات تولید سکوهای ناحیه یک پارس جنوبی با قدردانی از گروه‌های مشارکت‌کننده در برنامه تعمیرات اساسی سکوهای پارس جنوبی گفت: این عملیات با همکاری تیم‌های مختلفی از جمله گروه‌های پشتیبانی عملیات دریایی و هوایی، برنامه‌ریزی، تعمیرات، مهندسی و بازرسی فنی عملیات و همچنین تیم‌های تعمیرات اساسی مستقر در سکوها، کارگاه‌ خشکی و کارکنان بهره‌بردار در چارچوب برنامه‌ریزی کلی، از سوی این مدیریت راهبری می‌شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین