-

مدیرعامل کویرتایر عنوان کرد: تحقق شعار سال با تولید بیش از ۱.۵ میلیون حلقه تایر در کویرتایر

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر گفت:در سه‌ماهه ابتدای امسال، با تدابیر صورت گرفته و همت والای کارکنان ،بیش از یک میلیون و ۵۳۸ هزار حلقه انواع تایر سواری با وزنی بالغ بر ۱۱ هزار و ۸۱۳ تن تولید و روانه بازار مصرف گردید.

مدیرعامل کویرتایر عنوان کرد: تحقق شعار سال با تولید بیش از ۱.۵ میلیون حلقه تایر در کویرتایر

به گزارش روابط عمومی وارتباطات شرکت دانش بنیان کویرتایر،مهندس سیدمحمدحسین زینلی در جمع مدیران شرکت افزود:این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد که بیانگر عزم جدی مجموعه در مسیر افزایش تولید، خودکفایی و تحقق شعار سال است.

وی بیان کرد: در این بازه زمانی، کویرتایر موفق به تولید۴۳سایز و طرح مختلف از تایرهای رادیال سواری با اندازه رینگ ۱۳ تا ۲۰ اینچ شد که از این تعداد، ۳سایز و طرح برای نخستین بار در این کارخانه طراحی و تولید شده‌اند. 

مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر اظهارکرد: همچنین برنامه‌ریزی برای تولید سایزها و طرح‌های جدید تا پایان سال جاری نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: درراستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده، از ابتدای سال جاری تاکنون سه دستگاه ماشین پرس پخت تایر تکمیل و وارد مدار تولید شده‌اند،همچنین دو دستگاه دیگر نیز در دست ساخت است که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

مهندس زینلی افزود:این موفقیت‌ها نشانگر تلاش بی‌وقفه مدیران، مهندسان و کارگران پرتلاش کویرتایر در مسیر پیشرفت صنعت تایر کشور، توسعه فناوری و ارتقاء سطح کیفی تولیدات ملی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین