-

فعالیت تابستانی مدارس تهران گسترش یافت؛ حضور کادر اداری از شنبه تا چهارشنبه

اولیا مدرسه آماده خدمت رسانی اند.

فعالیت تابستانی مدارس تهران گسترش یافت؛ حضور کادر اداری از شنبه تا چهارشنبه
کادر اداری مدارس برای ارایه خدمات بهتر به اولیا و دانش آموزان در تابستان امسال تا اطلاع ثانوی هر از روز شنبه تا چهارشنبه با رویکردی پاسخ‌گو، آماده خدمت  رسانی ( ثبت نام دانش آموزان، ثبت کتب درسی و...) به خانواده‌ها حضور خواهند داشت

بر اساس قانون، فعالیت مدارس در طول تابستان به دو روز دوشنبه و چهارشنبه محدود بود اما امسال با توجه به شرایط ویژه‌ای که به دلیل جنگ تحمیلی 12 روزه بر کشور و به خصوص شهر تهران حاکم شد، مدیر کل آموزش و پرورش پایتخت از تداوم فعالیت مدارس در تمام روزهای هفته به منظور خدمت‌رسانی بهتر خبر داد.

مجید پارسا گفت: با اشاره به شرایط خاص پیش‌آمده، کادر اداری مدارس برای ارایه خدمات بهتر به اولیا و دانش آموزان در تابستان امسال تا اطلاع ثانوی هر از روز شنبه تا چهارشنبه با رویکردی پاسخ‌گو، آماده خدمت  رسانی ( ثبت نام دانش آموزان، ثبت کتب درسی و…) به خانواده‌ها حضور خواهند داشت.

او با تأکید بر اهمیت تعامل مؤثر میان مدارس و خانواده‌ها افزود: انتظار می‌رود مدیران مدارس شهر تهران با اطلاع‌رسانی دقیق، زمینه حضور منظم و هدفمند دانش‌آموزان و اولیاء را فراهم کنند و محیطی پویا و مشاوره‌محور در مدارس ایجاد کنند. به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌ و پرورش، وی تابستان پیش‌ رو را فرصتی برای ارائه خدمات مؤثرتر به دانش‌آموزان تهرانی دانست و بر همراهی همه عوامل آموزش و پرورش در تحقق این هدف تأکید کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین