-

معلمان و فرهنگیان نفس راحت کشیدند | واریز حقوق اضافی قطعی شد

سیدرضا میرزاده، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، تأکید کرد که بر اساس قانون، هر معلم موظف است به تعداد دانش‌آموزان خود در طول سال تحصیلی، اوراق امتحان نهایی را تصحیح کند، درست مانند بررسی برگه‌های شاگردان خود. وی افزود که در صورت اختصاص تعداد برگه‌های بیشتر از تعداد دانش‌آموزان، معلم برای تصحیح برگه‌های اضافی، حتی در دور دوم، دستمزد کامل دریافت خواهد کرد. این روند سال گذشته نیز با موفقیت اجرا شده بود و انتظار می‌رود امسال نیز بدون مشکل ادامه یابد.

معلمان و فرهنگیان نفس راحت کشیدند | واریز حقوق اضافی قطعی شد

میرزاده با تأکید بر اجرای این فرآیند بر اساس دستورالعمل‌های مشخص، خاطرنشان کرد: «نباید با استناد به شایعات یا اظهارات غیررسمی، معلمان را تحت فشار قرار داد. برای مثال، معلمی با ۳۰ دانش‌آموز تنها موظف به تصحیح ۳۰ برگه است و برای برگه‌های بیشتر، دستمزد اضافی دریافت می‌کند.»

وی همچنین اعلام کرد که دیگر «حوزه تصحیح» جداگانه‌ای وجود ندارد و تمام ۸۰۰ مدرسه متوسطه تهران به امکانات لازم برای تصحیح اوراق مجهز شده‌اند. این اقدام نیاز به مراجعه معلمان به مکان‌های دوردست را حذف کرده و ادعای اجبار معلمان به تصحیح را رد می‌کند. میرزاده افزود: «خوشبختانه هیچ کمبودی در نیروی انسانی برای این کار وجود ندارد و فرآیند تصحیح به‌خوبی پیش می‌رود.»

منبع: عصر همگرایی

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین