-

تیم دوم پرسپولیس در لیگ تشکیل شد

پس از تهران و تبریز، به نظر می‌رسد فولاد اهواز سومین شهری باشد که به طور ویژه به جذب بازیکنان پرسپولیسی توجه می‌کند.

تیم دوم پرسپولیس در لیگ تشکیل شد

با پایان بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر، بازار نقل‌وانتقالات به شدت داغ شده و تیم‌های مدعی فعالیت‌های خود را برای تقویت ترکیب‌شان آغاز کرده‌اند. در این میان، پرسپولیس به عنوان پیشتاز در این زمینه، با معرفی پنج بازیکن جدید خود را به نمایش گذاشته است. همچنین، طبق اعلام مدیران این باشگاه، این خریدها پایان کار نیست و قرار است به همین تعداد بازیکن دیگر نیز به جمع سرخ‌پوشان تهرانی اضافه شود.

 این موضوع می‌تواند خبر خوبی برای سایر تیم‌ها هم باشد چراکه حداقل می‌توانند تعدادی از بازیکنان کنونی پرسپولیس که در فهرست مازاد قرار می‌گیرند را جذب کنند. البته که این مورد می‌تواند درباره تعدادی از بازیکنان این تیم که قراردادشان تمدید نمی‌شود هم صدق کند. این اتفاق شاید بیش از هر تیم دیگری به سود فولاد باشد که با سرمربیگری یحیی گل‌محمدی در پی ساختن تیمی قدرتمند است. کم نیستند شایعاتی که می‌گویند یحیی آماده است تا فهرست خروجی‌های پرسپولیس قطعی شود و آن‌ها را به اهواز ببرد. البته که پیش از یحیی، تراکتور هم با استفاده از بازیکنان فصل و فصول گذشته پرسپولیس، به تقویت تیمش پرداخت و در این دوره جام قهرمانی را به دست آورد.

تراکتور در این فصل شایسته‌ترین تیم برای رسیدن به عنوان قهرمانی بود. دست بر قضا کمی بیش از یک سوم ترکیب اصلی این تیم در مسیر قهرمانی را پرسپولیسی‌های سابق تشکیل می‌دادند. 3 نفر از آنها مستقیما در ابتدای فصل از پرسپولیس آمدند و 2 نفر هم که پیش‌تر سابقه حضور در این باشگاه را داشتند. علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی ترابی، بازیکنانی بودند که ابتدای فصل مستقیما از پرسپولیس جدا شده و به تراکتور آمدند. حضور آن‌ها در این تیم به اندازه کافی چالش‌برانگیز بود، به ویژه علیرضا بیرانوند که هنوز هم حرف‌وحدیث درباره انتقال او وجود دارد.

به غیر از آن‌ها که مهره‌های کلیدی ترکیب تراکتور به شمار می‌رفتند، 2 بازیکن دیگر، یعنی شجاع خلیل‌زاده و محمد نادری هم در ترکیب حضور داشتند که آن‌ها هم پرسپولیسی‌های سابق بودند که غیرمستقیم به عضویت این تیم درآمدند. البته که تاثیر و مدت زمان حضور نادری در پرسپولیس کمتر از شجاع خلیل‌زاده بود. این 5 مهره اصلی تراکتور در این فصل را مهدی شیری، دیگر پرسپولیسی سابق همراهی کرد تا جمع پرسپولیسی‌ها در تراکتور به عدد 6 برسد. برعکس آن 5 نفر که مهره اصلی ترکیب تراکتور بودند، شیری کمتر فرصتی برای بازی در ترکیب اصلی به دست آورد.

فولاد شعبه سوم پرسپولیسی‌ها می‌شود؟

با توجه به فعل و انفعالات بازار نقل‌وانتقالاتی، به نظر می‌رسد پس از تهران و تبریز، فرصتی نصیب اهواز شده تا این شهر و باشگاه معروفش یعنی فولاد، بتواند پرسپولیسی‌های سابق را به خدمت بگیرد. اولین و مهمترین مهره پرسپولیسی فولاد قطعا خود یحیی گل‌محمدی است که خاطرات خوشی را برای سرخ‌پوشان تهرانی رقم زده است. باوجود این و به واسطه شناختی که به دست آمده، یحیی از همین حالا برنامه اصلی بازسازی‌ تیمش برای فصل آینده را بر پایه پرسپولیسی‌ها چیده؛ گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، میلاد سرلک، سعید صادقی و عیسی آل‌کثیر اسامی هستند که این روزها به طور مکرر به باشگاه فولاد ربط داده می‌شوند. طبیعی است که محقق شدن این انتقالات می‌تواند فولاد را بیش از هر زمان دیگری به حال و هوای پرسپولیس نزدیک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین