حمایت ویژه از معلمان؛ دستور جدید رهبر انقلاب اعلام شد
پس از دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و تأکید مجدد ایشان بر اهمیت و جایگاه معلمان، وزارت آموزش و پرورش از طراحی برنامههایی برای تقویت توانمندیهای معلمان و استفاده از فناوریهای نوین آموزشی به منظور تحول در نظام تعلیم و تربیت خبر داد.

رضوان حکیمزاده با اشاره به دیدار اخیر فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان کرد که این ملاقات، انگیزه و روحیهای تازه برای جامعه فرهنگیان کشور به ارمغان آورد. رهبر معظم انقلاب بار دیگر بر اهمیت و نقش بیبدیل معلمان در شکلگیری شخصیت، منش و هویت ایرانی اسلامی دانشآموزان تأکید کردند و از تمامی نهادها، بهویژه رسانهها، خواستند تا تصویر واقعی و تأثیرگذار معلم را به نمایش بگذارند.
حکیمزاده بیان کرد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و همچنین دستور رئیسجمهور در خصوص تحول در محیطهای یادگیری، معاونت آموزش ابتدایی برنامهای عملیاتی تهیه کرده است که تمرکز آن بر توانمندسازی معلمان است. هدف این برنامه، تقویت نقش تربیتی و آموزشی معلمان در کلاس درس به نحو مؤثرتر میباشد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره لزوم بهرهگیری از فناوریهای نوین آموزشی، بهویژه پس از دوران کرونا، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش یکی از برنامههای اصلی خود را بکارگیری فناوریهای نوین برای ارتقای کیفیت یادگیری قرار داده است. در این راستا، وزارت آموزش و پرورش مأمور تهیه سند هوش مصنوعی در آموزش و پرورش شده و جلسات کارشناسی متعددی در اینباره برگزار شده است.
معاون آموزش ابتدایی از برگزاری کارگاهی تخصصی در هفته جاری خبر داد و گفت: چهارشنبه آینده با حضور صاحبنظران و کارشناسان این حوزه، کارگاهی پیرامون بهرهگیری از فناوریهای نو مانند هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و افزوده و آموزشهای ترکیبی برگزار خواهد شد. این اقدامات در چارچوب برنامه توانمندسازی معلمان دنبال میشود.
حکیمزاده ضمن قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری به جایگاه معلمان، تأکید کرد: این حمایتها مسیر ما را برای تحول در آموزش ابتدایی هموارتر کرده و انگیزهای جدی برای ادامه این راه خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی روز شنبه ۲۷ اردیبهشت در دیدار هزاران تن از معلمان و فرهنگیان، چهرهنگاری شایسته از معلم و ایجاد تصویری جذاب، با نشاط و دوستداشتنی از معلم در افکار عمومی را ضروری و نیازمند کار هنری و رسانهای دستگاههای مسئول دانستند و با نادرست خواندن دیدگاههایی در خصوص برونسپاری برخی وظایف آموزش و پرورش، تأکید کردند: ساختار جدید آموزش و پرورش باید بهگونهای طراحی و متحول شود که نتیجه آن، تربیت نسلی عالِم، با ایمان، ایراندوست، اهل کار و تلاش و امیدوار به آینده باشد.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز پس از دیدار فرهنگیان از تشکیل یک تیم(کمیته) مشورتی با هدف پیگیری مطالبات رهبری در حوزه تعلیم و تربیت و چگونگی اجرای آنها در نظام آموزشی خبر داد.