قطر گرانترین هدیه جهان را به ترامپ داد
قطر به دونالد ترامپ گرانبهاترین هدیهای را که دولت آمریکا تاکنون دریافت کرده، اهدا کرد.
شبکه المسیره به نقل از رویترز اعلام کرد که قطر یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ را به ترامپ هدیه داده است. ارزش این هواپیما ۴۰۰ میلیون دلار است و پس از انجام تجهیزاتی و تغییرات لازم، به هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا تبدیل خواهد شد. همچنین، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، پیشتر (۱۱ آوریل/۲۲ فروردین) با تأیید سفر دونالد ترامپ به عربستان سعودی در ماه آینده، از احتمال اضافه شدن مقاصد جدید در خاورمیانه به برنامه سفر رئیسجمهور آمریکا خبر داده بود.
لیویت در پاسخ به پرسشی درباره جزئیات سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه، گفت: در حال حاضر تنها تائید میکنیم که سفر به عربستان سعودی قطعی است اما احتمال اضافه شدن مقاصد دیگر وجود دارد و جزئیات در حال نهاییشدن است.
در همین ارتباط شبکه خبری سی ان ان نیز پیشتر (۱۰ آوریل ۲۰۲۵ / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) در گزارشی نوشته بود: دولت آمریکا در حال بررسی گزینه سفر ترامپ به ترکیه در قالب سفر وی به خاورمیانه است.