-

هدیه ویژه روز معلم واریز شد | ۱۴ میلیون پاداش ماهانه برای این فرهنگیان

هم‌زمان با فرارسیدن روز معلم ۱۴۰۴، که در تاریخ جمعه ۱۲ اردیبهشت خواهد بود، جامعه فرهنگیان منتظر هستند تا مشخص شود آیا وزارت آموزش و پرورش، همانند سال گذشته، هدیه‌ای مالی برای معلمان در نظر گرفته است. سال گذشته، به دستور وزیر آموزش و پرورش، مبلغ ۲ میلیون تومان به حساب فرهنگیان واریز شد و حالا بسیاری چشم‌انتظار تصمیمات امسال هستند

هدیه ویژه روز معلم واریز شد | ۱۴ میلیون پاداش ماهانه برای این فرهنگیان

آیا فرهنگیان به مانند سال گذشته در روز معلم از دولت هدیه نقدی دریافت خواهند کرد؟ در روز معلم ۱۴۰۳، وزارت آموزش و پرورش با دستور رضا مراد صحرایی وزیر وقت، مبلغ ۲ میلیون تومان را به حساب معلمان واریز کرد. این هدیه نقدی به عنوان پاداش و تقدیر از زحمات معلمان در نظر گرفته شد.

این مبلغ در یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ به حساب معلمان واریز شد و گرچه آن زمان مبلغ هدیه انتقاداتی را به همراه داشت اما ماهیت انجام این کار توجه بسیاری از معلمان را جلب کرد.معلمان در روز معلم ۱۴۰۴ هدیه می‌گیرند؟

علیرغم نزدیک شدن به روز معلم ۱۴۰۴ هنوز اطلاعات دقیقی در خصوص مبلغ و زمان واریز هدیه روز معلم ۱۴۰۴ منتشر نشده است اما آنگونه که از دیدگاه‌های فرهنگیان در شبکه‌های اجتماعی برمی‌آید بسیاری از آنها گمان می‌کنند که امسال نیز یک هدیه نقدی مشابه برای آنان در نظر گرفته خواهد شد.

همانطور که اشاره شد هنوز واریز هدیه روز معلم قطعی نیست اما در صورتی که چنین تصمیمی اتخاذ شود به نظر می‌رسد مبلغی در حدود ۲ میلیون تومان یا بیشتر در نظر گرفته شود.

همچنین انتظار می‌رود که زمان واریز هدیه احتمالی همانند سال گذشته در روزهای نزدیک به ۱۲ اردیبهشت باشد.

 

منبع: عصرهمگرایی

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین