شوک بزرگ به بازار خودرو ژاپن | تویوتا همه را غافلگیر کرد

روزنامه نیکی ژاپن گزارش داده است که تویوتا برنامه دارد تا سال ۲۰۲۷ به‌طور مستقل ۱۵ مدل خودروی برقی طراحی کند. همچنین این شرکت قصد دارد تا آن زمان، سالانه حدود یک میلیون خودرو تولید کند.

شوک بزرگ به بازار خودرو  ژاپن | تویوتا همه را غافلگیر کرد

شرکت خودروسازی تویوتا، پنج مدل خودروی برقی را به صورت بومی توسعه داده است که آنها را فقط در ژاپن و چین تولید می‌کند. گسترش تولید به آمریکا، تایلند و آرژانتین می‌‌‌تواند از خطرات تعرفه و ارز خارجی و کاهش زمان تحویل جلوگیری کند.

طبق گزارش این روزنامه اقتصادی، ۱۵مدل خودروی برقی شامل خودروهایی است که برخی از آنها تحت نام تجاری برند لوکس لکسوس هستند. در حال حاضر، تویوتا انتظار دارد در سال ۲۰۲۶، حدود ۸۰۰‌‌‌هزار دستگاه خودرو تولید کند که تقریبا ۵۰‌‌‌درصد کمتر از برنامه اولیه این خودروساز است.

تویوتا پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد سالانه ۱.۵ میلیون خودروی برقی را تا سال ۲۰۲۶ و ۳.۵ میلیون دستگاه را تا سال ۲۰۳۰ به‌‌‌فروش برساند.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز در سال ۲۰۲۴، تقریبا ۱۴۰‌‌‌هزار خودروی برقی در سراسر جهان فروخت که حدود یک‌‌‌سوم نسبت به سال قبل افزایش داشت. خودروهای برقی کمتر از ۲‌‌‌درصد از کل فروش جهانی بیش از ۱۰ میلیون خودرو را به خود اختصاص دادند.

 

  • avatar آدم ساده

    مالک خودرو برقی در مازندران هستم پولم را هدر دادم. به نظر من حمل و نقل برقی باید بصورت آزمایشی فقط برای شهر تهران در یک دوره 5ساله بررسی شود. خریدار هم باید بداند فقط برای شهر تهران میتواند استفاده کند

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین