به دلیل سرمای هوا و ناترازی انرژی در سال ۱۴۰۳ (یادی کنیم از برف سال ۱۳۵۰ )
۴۰۰۰ نفر کشته و ۸ مترارتفاع برف
معیارهای گوناگونی برای ارزیابی یک کولاک برف وجود دارد. میزان خسارات وارده، خرابی راهها، نفراتی که جان خود را از دست دادند و مواردی از این دست به عنوان فاکتورهای سنجش یک طوفان برف محسوب می شوند. با این وجود کولاک ایران در سال 1350 به عنوان مرگبارترین کولاک تاریخ در رکوردهای گینس ثبت شده است.
این طوفان برف به مدت یک هفته از تاریخ 14 بهمن تا 20 بهمن 1350 به طول انجامید و منجر به مرگ بیش از 4000 نفر شد. در طی این دوره حدود 8 متر برف در سراسر ایران از شمال غرب، جنوب و مرکز ایران بارید. این بارش شدید پس از یک دوره خشکسالی 4 ساله پدیدار شده بود.
جنوب ایران شاهد بارش 7.9 متر برف بود که باعث شد حداقل 4000 نفر مدفون شوند. بر اساس گزارش روزنامه اطلاعات در آن سال شهر اردکان یزد و روستاهای اطراف آن شاهد بیشترین آسیب دیدگی بودند و از اهالی کاکان و کومار تقریبا هیچ کسی جان سالم به در نبرد. در شمال غربی ایران و نزدیک مرز ترکیه، روستای شکل آباد و 100 نفر از اهالی آن با هم به خاک سپرده شدند و چیزی از آثارشان باقی نماند. به گفته برخی کارشناسان حدود 200 روستا زیر برف مدفون شده و به طور کامل از نقشه پاک شدند.
نقطه اوج طوفان مصادف با دوره ای بود که مقامات وقت تخمین زدند یک هفته تمام بارش برف ادامه داشته است. در این دوره ذخایر دارو و غذا به پایان رسید و دما به 25- سانتیگراد کاهش یافت. حتی در برخی از منابع به کاهش دما تا 37- درجه سانتیگراد در نقاط شهری نیز اشاره شده است.