فروش میلیاردی هنرمندان خراسان رضوی

فروش میلیاردی هنرمندان خراسان رضوی

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در مدت ۴ روز برپایی نمایشگاه ملی صنایع‌دستی حدود ۱.۵ میلیارد تومان فروش نقدی و ۳ میلیارد تومان ثبت سفارش تولید کالا توسط هنرمندان خراسان‌رضوی انجام شد که آمار قابل‌توجهی است.   

محمداسماعیل اعتمادی درباره حضور خراسان رضوی در نمایشگاه صنایع‌دستی اظهار کرد: سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی از ۲۳ تا ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. این نمایشگاه با شرایط متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته برگزار شد که می‌توان به مواردی مانند حضور هنرمندان، اساتید و پیشکسوتان شاخص در سطح ملی و بین‌المللی اشاره کرد.

وی ادامه داد: معرفی شهرها و روستاهای جهانی و ملی، معرفی شرکت‌های تعاونی و پیشرانان، حضور غرفه بوم‌گردی، اجرای سیاه‌چادرهای عشایری با معرفی محصولات صنایع‌دستی، غرفه سوغات با الزام بسته‌بندی صنایع‌دستی، ثبت‌نام هنرمندان، صنعتگران و معرفی محصولات تولیدی آنان در سامانه فروش مجازی، اجرای ورک‌شاپ تولید صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شاخص و حضور رایگان هنرمندان صنایع‌دستی در غرفه نیز از جمله برنامه‌های این نمایشگاه در سال جاری بوده است.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به تاکید و اهمیت موارد فوق، معاونت صنایع‌دستی اداره کل خراسان‌رضوی از حدود یک ماه گذشته از شروع نمایشگاه، با برگزاری جلسات هم‌اندیشی نسبت به برنامه‌ریزی حضور فعال و موثر در این نمایشگاه اقدام کرد و جلسات مستمر با کارشناسان ذی‌ربط، شهرداری، مرکز آفرینش‌های آستان قدس رضوی و معاونت گردشگری اداره کل برگزار شد و در نهایت تصمیم بر آن شد تا طراحی سازه و غرفه‌سازی به مرکز آفرینش‌های آستان قدس رضوی محول شود.

وی عنوان کرد: طی ۲ هفته طرح نهایی، آماده و به تصویب شورای برنامه‌ریزی اداره کل میراث فرهنگی استان نیز رسید. همچنین با توجه به تخصیص مساحت ۲۶۲ متر‌مربع در سالن شماره ۹، جزو ۴ غرفه بزرگ تخصیص‌یافته به استان‌ها، تعداد ۱۵ غرفه و ۴ ورکشاپ در فضای مورد‌نظر پیش‌بینی شد. قسمت فضای داخلی غرفه نیز به VIP  اختصاص یافته که تصویر بزرگی از ضریح منور امام رضا(ع)، زینت‌بخش آن بود.

اعتمادی اضافه کرد: با توجه به تقاضای زیاد هنرمندان صنایع‌دستی جهت حضور در نمایشگاه، با مذاکرات و پیگیری‌های به عمل آمده از طریق معاونت صنایع‌دستی وزارت متبوع تعداد ۹ غرفه نیز در سالن ۱۰ به هنرمندان خراسانی اختصاص یافت. همچنین در فضای باز میانی غرفهVIP برای نخستین بار مجسمه چوبی یوزپلنگ ایرانی، اثر بسیار نفیس هنرمند نیشابوری استاد میبدی که با بیش از یک میلیون قطعه چوب ظریف به شکل تار مو و در ابعاد واقعی ساخته شده بود، قرار داده شد که توسط وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در اولین روز نمایشگاه رونمایی شد.

وی تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط معاونت صنایع‌دستی استان، تهیه یک جلد گزارش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع‌دستی خراسان‌رضوی بود که در آن تعداد ۲۹ اثر و جاذبه تاریخی و فرهنگی در ۱۴ شهرستان استان با مجموع مساحت ۱۷۰ هزار و ۷۶۸ و زیربنای ۳۷ هزار ۲۷۷ متر مربع و مجموع حجم سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیوت ریال معرفی شده بود و به حاضران و بازدیدکنندگان از غرفه ارائه شد.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به بررسی‌ها و ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده در مدت ۴ روز برپایی نمایشگاه، حدود ۱.۵ میلیارد تومان فروش نقدی و ۳ میلیارد تومان ثبت سفارش تولید کالا توسط هنرمندان خراسان‌رضوی انجام شد که آمار قابل‌توجهی است.   

وی گفت: امیدواریم با ادامه حمایت‌های معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از هنرمندان و برگزاری مستمر و دائمی نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در کشورهای هدف، ضمن رونق اقتصادی جامعه هنرمندان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، این هنرهای اصیل ایرانی حفظ و موجب ترویج و توسعه آنها شود.

اعتمادی ادامه داد: بی‌تردید برگزاری این نمایشگاه‌ها و حضور هرچه بیشتر هنرمندان باعث افزایش تولیدات محصولات صنایع‌دستی و رونق اقتصادی خواهد شد و پیشرفت روز‌افزون این هنرهای اصیل ایرانی را شاهد خواهیم بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین