-

جولیانو والیم، مربی برزیلی بدنساز پرسپولیس وارد تهران شد

جولیانو والیم، مربی بدنساز اهل برزیل و دستیار پیشین اوسمار ویرا در بوریرام، صبح امروز وارد تهران شد تا به کادر فنی پرسپولیس اضافه شود. او با استقبال رسمی امیرعلی حسینی، مدیر روابط بین‌الملل باشگاه، وارد ایران شد و قرار است نقش مهمی در کاهش مصدومیت‌های بازیکنان ایفا کند.

جولیانو والیم، مربی برزیلی بدنساز پرسپولیس وارد تهران شد

عضو جدید کادر فنی پرسپولیس که توسط اوسمار ویرا انتخاب شده است، صبح امروز (دوشنبه) ساعت ۱۰ وارد تهران شد. جولیانو والیم، مربی بدنساز برزیلی، پس از سفر کوتاه به امارات، وارد ایران شد و در فرودگاه مورد استقبال امیرعلی حسینی، مدیر روابط بین‌الملل و نماینده باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.

والیم فصل گذشته نیز جزو دستیاران اوسمار ویرا در تیم بوریرام تایلند بود و اکنون برای همکاری دوباره با این سرمربی به ایران آمده است. او سابقه فعالیت در تیم‌های مطرحی چون سانتوس، اتلتیکو پارانائنزه و همچنین تیم خورفکان امارات را در کارنامه دارد.

پرسپولیس در این فصل با نظر وحید هاشمیان، مربی بدنساز اسپانیایی په‌په لوسادا را در کادر فنی خود داشت. حالا با ورود والیم، این پرسش مطرح است که آیا په‌په همچنان به همکاری با پرسپولیس ادامه خواهد داد یا جای خود را به مربی جدید خواهد داد.

باشگاه پرسپولیس که در طول فصل جاری آسیب زیادی بابت مصدومیت‌های متعدد بازیکنان دیده، امیدوار است با حضور والیم و طراحی تمرینات بدنسازی علمی و حساب‌شده، میزان آسیب‌دیدگی‌ها به حداقل برسد و شرایط جسمانی بازیکنان بهبود یابد.

منبع: ورزش3

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین